Δευτέρα , 04/12/2023

Ζήνα Κουτσελίνη: Το ΕΣΡ την ‘εκτέλεσε’ την στιγμή που η οικογένεια Τοπαλούδη με επιστολή την ευχαριστούσε (Δείτε το έγγραφο)

Εμείς έχουμε μάθει εδώ να λέμε αλήθειες και να ενοχλούμε ανθρώπους και καταστάσεις που απλά θέλουν την καρέκλα τους ή απλά  να δημιουργουν θέματα και εντυπώσεις . Η απόφαση του ΕΣΡ ήταν πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα να ” παύσει ” την εκπομπή της Ζήνας για 3 μέρες και να επιβάλει πρόστιμο 100.000 ευρώ. Αφορμή στάθηκε ένα πλάνο της άτυχης Τοπαλούδη που ανασύρθηκε απο την θάλασσα νεκρή. Που και κρυμμένο ήταν ( λεγόμενο μοσαίκ τηλεοπτικά το λέμε )  και αν το δούμε ορθολογικά έπαιζε παντού μέρα – νύχτα σε δελτία , ανταγωνιστικές εκπομπές και blogs. Μέχρι και λίγες ημέρες πριν  παιζόταν αλλά το ΕΣΡ δεν έκανε καμία παρέμβαση και δεν έδωσε πουθενά αλλού μια μικρή δόση της αυστηρότητας του.

Η Ζήνα και οι συνεργάτες της έχουν βοηθήσει κόσμο, έχουν δώσει χρήματα σε οικογένειας και παιδιά , έχουν κάνει μαραθωνίους. Με 25 χρόνια πορείας και απόλυτη εμπειρία στα όρια και στην γνώση η Ζήνα ” τιμωρήθηκε ” όταν η οικογένεια Τοπαλούδη όπως σας παρουσιάζει σήμερα το Newspistol , είχε στείλει επιστολή – έγγραφο που ευχαριστούσε το STAR και την εκπομπή προσωπικά για κάλυψη του δραματικού γεγονότος. Μάλίστα ανέφερε ότι δεν αντιμετώπισε η οικογένεια το παραμικρό πρόβλημα και ότι η συμβολή των δημοσιογράφων  της εκπομπής ” Αλήθειες με την Ζήνα ” στην κάλυψη ήταν καταλυτική απο ηθικής και πρακτικής πλευράς.

Αυτό γιατί δε το έλαβε υπόψην του το ΕΣΡ ; Γιατί δεν δέχτηκε την έφεση που έγινε  ώστε να δείξει έμπρακτα το λάθος και την αδικία που σημειώθηκε ; Έφερε τον ” ξαφνικό θάνατο ” σε μια εκπομπή που απλά σκίζει και μάλλον ενοχλεί. Η επιστολή του πατέρα της άτυχης Τοπαλούδη τα λέει όλα. Η παύση λήγει και η Ζήνα επιστρέφει αύριο  στις 12.00 . Το αν πει κάτι ή οχι λίγη σημασία έχει γιατί το κακό έγινε και κανείς δεν αντέδρασε. Αλλά επειδή κανείς δεν έχει βγει να μιλήσει και να εκφράσει απορία για τα αμέτρητα γιατί έπρεπε να το κάνουμε και να σας παρουσιάσουμε και το έγγραφο ντοκουμέντο …..

Πηγή: Newpistol.gr

Δείτε επίσης

Η εντυπωσιακή δασκάλα και ηθοποιός Βάσια Μπέσσα και η “χυλόπιτα” στο Love Island

Πηγή: Espresso  Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης  Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο σκληρό ριάλιτι γνωριμιών που …