Δευτέρα , 20/03/2023

Η οικογένεια του στρατιώτη που σκοτώθηκε με το όπλο του καταγγέλλει εγκληματική ενέργεια – Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση – Ο Αντιδήμαρχος Καστελόριζου μιλάει αποκλειστικά στο Label News για το τραγικό περιστατικό

Συνεχίζει να συγκλονίζει ο θάνατος του φαντάρου στο Καστελόριζο με την υπόθεση να εξελίσσεται σε θρίλερ.

Υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια αφήνει η πλευρά της οικογένειας του 22χρονου στρατιώτη από το Ηράκλειο, ο οποίος το πρωΐ της Τετάρτης σκοτώθηκε θανάσιμα με το  όπλο του, στο φυλάκιο της Ρω στο Καστελόριζο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικογένειά του προσέφυγε Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο θάνατος του παιδιού της επήλθε κάτω από ύποπτες και αδιευκρίνιστες συνθήκες και ότι έχαιρε άκρας σωματικής και ψυχικής υγείας.

Ο Αντιδήμαρχος Καστελόριζου κύριος Δημήτρης Αχλαδιώτης μιλάει αποκλειστικά στο Label News για το τραγικό περιστατικό:

«Ενημερωθήκαμε ότι ο στρατιώτης πεζικού των Ειδικών Δυνάμεων της Μεγίστης τραυματίστηκε θανάσιμα με το υπηρεσιακό του τυφέκιο ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού σε μονάδα της νήσου της Ρω. Εκ μέρους του Δήμου Μεγίστης και όλων των συμπολιτών μας εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη για το συμβάν και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.»

 

 

Δείτε επίσης

Νίκος Πλακίδας: O άνθρωπος που αφιέρωσε την ζωή του στην ελληνική παράδοση και ο μοναδικός ράφτης που φτιάχνει αυθεντικές παραδοσιακές φορεσιές

Ήρια Καρποδίνη Συνέντευξη: Ήρια Καρποδίνη Γεννημένος στην Κατοχή Μεσολογγίου ένα μέρος που κρατά ζωντανή τη …