Σάββατο , 27/07/2024

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες ώρες χαλάρωσης κάνοντας βόλτα με την γυναίκα του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και στην Ακρόπολη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε τις ηλιόλουστες ημέρες (παρά το κρύο) και μαζί με την σύζυγό του που ήρθε από την Πορτογαλία την προηγούμενη Τρίτη απόλαυσε το ρεπό που είχε η ομάδα.

«Διαβασμένος» και γαστρονομικά είχε ακούσει και είχε διαβάσει για το διάσημο all day eatery Karminio στο Κουκάκι και έτσι επέλεξε να απολαύσει το γεύμα του στο μαγαζί που επιλέγουν πολλοί Έλληνες και ξένοι για φαγητό, κοκτέιλ, ποτό και καφέ.

Με το χαμόγελο στα χείλη χαιρέτισε τους υπεύθυνους του μαγαζιού και μαζί με την σύζυγό του παρήγγειλαν ένα σνίτσελ κοτόπουλο, μια κοτόσουπα και χωριάτικη.

Ευχαριστημένος από την υψηλή ποιότητας κουζίνα που έχει το Karminio υποσχέθηκε ότι θα το επισκεφτεί ξανά και ίσως αυτήν την φορά μαζί με την κούπα του πρωταθλητή!

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …