Τρίτη , 28/03/2023

Η Κατερίνα Καινούργιου “έπαθε” Γιώργο Αυτιά και κάνει ζωντανά διάλογο με το μαγνητοσκοπημένο βίντεο της Γιάννας Τερζή! (VIDEO)

Φαίνεται πως η Eurovision δίνει ιδέες στις τηλεοπτικές εκπομπές για να κρατήσουν το κοινό καθηλωμένο στους τηλεοπτικούς δέκτες, μιας και χωρίς αμφιβολία είναι η χρονιά της πολυπόθητης πρωτιάς στον πίνακα της AGB.

Πρώτη και καλύτερη στις νέες ιδέα, η Κατερίνα Καινούριου. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής “Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω”, δεν σκέφτηκε κάτι καινούριο, απλά επανέφερε την παλιά καλή ελληνική τηλεόραση του Alter και πιο συγκεκριμένα την εποχή του Γιώργου Αυτιά.

 Όλοι θυμόμαστε την αξέχαστη εκείνη εβδομάδα που ο γνωστός παρουσιαστής συνομιλούσε με το βίντεο του Παναγιώτη Ψωμιάδη καθημερινά κατά την διάρκεια της πρωινής εκπομπής που παρουσίαζε.
Τώρα, η Κατερίνα Καινούριου αποφάσισε να το εξελίξει ακόμη περισσότερο, αποφασίζοντας να συνομιλήσει με το βίντεο της Γιάννας Τερζή ( προσαρμόζοντας φυσικά τις ερωτήσεις ) και μάλιστα ρίχνοντας και την “φασα” του αποκλειστικού.
Το βίντεο φυσικά θα κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ χωρίς αμφιβολία θα αποκτήσει τον τίτλο του πιο fail αποσπάσματος της χρονιάς

Δείτε επίσης

Γοήτευσε ο Πάνος Κόκκινος μαζί με τους μουσικούς του στην φιλανθρωπική εκδήλωση του συλλόγου «Θαύμα»

Από τον Βαγγέλη Καράλη  Βαγγέλης Καράλης Το «Θαύμα», για ακόμη μια φορά στον ενάμισι χρόνο …