Σάββατο , 02/03/2024

Κορινθίου: “Δεν προσπαθώ να γίνω Αλίκη, στην θέση της Αλίκης” Η απάντηση της ηθοποιού μετά τις καταγγελίες του Παπαμιχαήλ για την Βουγιουκλάκη

Με μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook με νομικές προειδοποιήσεις, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ κατηγόρησε όσους χρησιμοποιούν ως πρόσχημα τους ρόλους για να εκμεταλλευτούν εμπορικά τους γονείς του. 

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο facebook μια οργισμένη καταγγελία κατηγορώντας τον Γιώργο Βάλαρη και την Μαρία Κορινθίου, ότι εκμεταλλεύονται το όνομα των διάσημων γονιών του.

Αφορμή στάθηκε μια είδηση για τη Μαρία Κορινθίου που αναφέρει ότι θα ενσαρκώσει και άλλο ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη πέρα από την «Κατερινιώ» στη «Νεράιδα και το Παλικάρι» που ανεβαίνει σε λίγες μέρες θεατρικά.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook: 

«Αυτό το πράγμα που όλοι ‘ χρησιμοποιούν ‘ τους γονείς μου για να οικονομήσουν έχει πια παραγίνει. Τόσα βιβλία έχουν εκδοθεί, τόσες παραστάσεις με θέμα την πρωτότυπη ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσαν, και δεν ξέρω και εγώ πόσα άλλα ακόμη που σχετίζονται με αυτούς. Όλοι αυτοί που τα πράττουν, βάζουν μπροστά τη φράση «κάνουμε Τέχνη» , ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να δηλώνουν  «πάμε ταμείο», που λένε και στο στοίχημα! Εγώ κάθομαι μέχρι στιγμής και παρακολουθώ τα δρώμενα. Να είστε σίγουροι όμως, ότι την κατάλληλη στιγμή θα απαντήσω δυναμικά . Τα γράφω όλα αυτά, με αφορμή το άρθρο που διάβασα και μοιράζομαι μαζί σας. Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. 

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος απόφοιτος του Harvard, για να καταλάβει τι θέλω να πω με τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Η εκμετάλλευση γίνεται με έμμεσο τρόπο, όταν αναφέρεται το όνομα της Αλίκης και του Δημήτρη. Με άλλα λόγια , δεν είναι σωστό να λέγεται ποιος ή ποια θα παίξει τον ρόλο που έπαιξαν στην τάδε ταινία η Αλίκη και ο Δημήτρης, γιατί με αυτό τον τρόπο διαφημίζει κάποιος την παράσταση του «πατώντας πάνω» στους γονείς μου. Δεν έχω κανένα, μα κανένα πρόβλημα, να δοκιμάσει κάποια/κάποιος την τύχη του , λέγοντας πχ «Θα παίξω το ρόλο, την Κατερινιώ , και εγώ θα παίξω το ρόλο του Μανούσου, από την ταινία Η Νεράιδα και το Παλικάρι». Αυτό ακούγεται και είναι μια χαρά. Εάν όμως βάλουν στην εξίσωση τα ονόματα της Αλίκης και του Δημήτρη, τότε μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό. Αυτό εννοώ όταν αναφέρομαι σε μια έμμεση εκμετάλλευση/διαφήμιση, πείτε το όπως θέλετε. Ελπίζω να σας διευκρίνισα, τι ακριβώς ήθελα να πω. Καλή συνέχεια.»

Tο star.gr μίλησε αποκλειστικά με την πρωταγωνίστρια Μαρία Κορινθίου απαντώντας στον Γιάννη Παπαμιχαήλ: 

«O Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι πιστεύει καθώς πρόκειται για τους γονείς του και το σέβομαι απόλυτα. Λυπάμαι πολύ που έχει την συγκεκριμένη άποψη και προσωπικά αυτό με στεναχωρεί. Από εκεί και πέρα όμως δεν τίθεται θέμα καμίας εκμετάλλευσης. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για αυτόν τον ρόλο της Αλίκης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να γίνω, Βουγιουκλάκη στη θέση της Βουγιουκλάκη, ούτε να την αντιγράψω, απλά παίζω έναν ρόλο. Είμαι ηθοποιός που απλά κάνω την δουλειά μου και είναι τιμή μου όταν με επιλέγουν για τέτοιους ρόλους.»

Πηγή: Star.gr, Βαγγέλης Καράλης 

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …