Παρασκευή , 19/04/2024

Ξεκίνησαν οι απολύσεις στον Alpha

Πριν μερικούς μήνες στον Alpha διαβεβαίωναν σε υψηλούς τόνους, ακόμη και συνδικαλιστές, πως η εξαγορά του σταθμού από τον όμιλο Βαρδινογιάννη και η συνεργασία με το Star δεν θα επηρρεάσει διόλου τους εργαζόμενους, αντιθέτως “σώθηκαν” από τον κίνδυνο λουκέτου. Με το που εγκρίθηκε η συμφωνία, όπως εξάλλου αναμενόταν, από την Επιτροπή..

Ανταγωνισμού και μετά την έξοδο του διευθυντή ειδήσεων για τον ΣΚΑΙ, άρχισαν οι συζητήσεις για τις μειώσεις αποδοχών. Και οι απολύσεις…

Οι απολύσεις άρχισαν από το ραδιόφωνο, τον “φτωχό” συγγενή του πρώην συγκροτήματος Κοντομηνά, Κατά πληροφορίες ήδη ανακοινώθηκε μια απόλυση μουσικού επιμελητή και οι εργαζόμενοι ανησυχούν πως έπονται κι άλλες.

Από ορισμένους ωστόσο εκφράζεται έκπληξη για αυτή την επιλογή. Το Star δεν διαθέτει ενημερωτικό ραδιόφωνο και υπήρχε η άποψη πως με την ένωση των δυο καναλιών, θα χρησιμοποιηθεί και το ραδιόφωνο με την ένταξη νέων ενημερωτικών εκπομπών.

Τα σχέδια ωστόσο του νέου τηλεοπτικού συγκροτήματος με τη μία ιδιοκτησία που διαθέτει δυο τηλεοπτικούς σταθμούς, περιλαμβάνουν αρχικά τη μείωση κόστους. Κι όπως συμβαίνει συνήθως οι περικοπές μισθών και οι απολύσεις είναι η πρώτη κίνηση.  

πηγή: mediatvnews

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …