Κυριακή , 02/04/2023

Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης Κώστας Αρμενόπουλος που έγινε γνωστός και αγαπήθηκε μέσα από το You Tube με χιλιάδες followers έρχεται στην πρώτη του συναυλία!

Ο Κώστας Αρμενόπουλος από τα Ψαχνά Ευβοίας κλείνοντας 1 χρόνο στο χώρο της μουσικής κάνει τη πρώτη του συναυλία στην πατρίδα του στις 5/7 στη Κεντρική Πλατεία Ψαχνών δηλώνοντας πως ανυπομονεί να ζήσει αυτή την μοναδική εμπειρία και να τραγουδήσει ξανά για τον κόσμο του που αναμένεται να γεμίσει τη πλατεία της περιοχής όπως και έκανε πριν 1 μήνα στο τελευταίο του Live στο Εναλλακτικό Ροκ Μπαρ.

Ο Κώστας Αρμενόπουλος θα παρουσιάσει την δισκογραφική του δουλειά που σημειώνει τεράστια επιτυχία στο you tube με περισσότερες από 300.000 προβολές σε κάθε του τραγούδι, θα μας κάνει μαζί με τραγούδια άλλων σπουδαίων έντεχνων και λαϊκών τραγουδιστών να ζήσουμε μια νύχτα μαγική, με ενέργεια, έρωτα και πολλά όμορφα συναισθήματα!

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Δείτε επίσης

Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και όλη η Ελλάδα είναι έτοιμη να ξεφαντώσει – Ήθη και έθιμα από όλη την χώρα που συναρπάζουν!

Φωτεινή Πανάβου Απόκριες. Όλοι ανεξαιρέτως ξέρουμε αυτήν την γιορτή καθώς την έχουμε συνδέσει με τα …