Τρίτη , 26/05/2020

Ο βουλευτής με την πολυτελέστατη Porsche, αρνήθηκε να πληρώσει το εισιτήριο των 7 ευρώ στην ΔΕΘ και ήθελε να μπει τζάμπα! Για γέλια και για κλάματα … Δείτε ποιος είναι

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο της Βουλής απέστειλε ο βουλευτής Αττικής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρη Καβαδέλλας, καθώς όπως αναφέρει του ζήτησαν κατά την χθεσινή επίσκεψή του στη ΔΕΘ, όπως αναφέρει στην επιστολή του, να πληρώσει εισιτήριο.

Αναλυτικά η επιστολή του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων:

«Προς τον Πρόεδρον της Βουλής των Ελλήνων    13/09/2018

Θέμα: Ανεπιθύμητοι οι  Βουλευτές στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης

Αξιότιμε κε Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων.

Έλαβα μία πρόσκληση να παρευρεθώ στα εγκαίνια της διεθνούς εκθέσεως Θεσσαλονίκης πλην όμως δεν κατέστη δυνατόν να παραστώ στα εγκαίνια. Θεώρησα την πρόσκληση τιμητική και σκέφτηκα με την πρώτη ευκαιρία να  πραγματοποιήσω την επίσκεψη, την 12/09/2018 ανταποκρινόμενος στην τιμή που μου έκαναν να με καλέσουν στα εγκαίνια.

Αντιμετώπισα στην έκθεση προσβλητικό και εχθρικό προς τον Κοινοβουλευτισμό περιβάλλον

Η υπεύθυνη με εξεδίωξε λέγοντας μου να περάσω από τα ταμεία να βγάλω εισιτήριο σαν κοινός  πελάτης, επισκέπτης και μου συνέστησε εκθέτοντάς με δημόσια, να δίνω το δήθεν καλό παράδειγμα πληρώνοντας το αντίτιμο της εισόδου μου όπως όλοι πράττουν, παρουσιάζοντας εννοιολογικά την περίπτωση των Βουλευτών ως ‘’τζαμπατζήδων’’.

Αρνήθηκα να αποκριθώ στην προσβολή αυτή  και αποχώρησα διαμαρτυρόμενος εντόνως για την εχθρική, προσβλητική ,υποτιμητική αυτή συμπεριφορά των υπευθύνων της διεθνούς έκθεσης που πηγάζει βέβαια και από την ανεπαρκή στάση  των συναρμόδιων Υπουργών.

Ως εκτούτου απέστειλα επιστολή στους διοργανωτές με την οποία ζητώ να μη μου ξαναστείλουν πρόσκληση αφού δεν είναι εις θέσιν να τιμούν το Κοινοβούλιο, τους προσκεκλημένους τους ή έστω απρόσκλητους  Βουλευτές.

Σε αντίθεση με την Ελλάδα, όταν επισκέφθηκα την FIERRADIMILANO, μου διέθεσαν και ξεναγό τιμώντας το αξίωμα του Βουλευτή ,όχι ασφαλώς το άτομο.

Εγώ προσωπικώς δεν προσήλθα στην έκθεση για να αγοράσω τρακτέρ μπογιές και εργαλεία. Προσήλθα για να τιμήσω αφ’ ενός την Θεσσαλονίκη και αφ’ ετέρου τους διοργανωτές και τους εκθέτες.

Για μένα θα ήταν ασφαλώς μία ταλαιπωρία να περπατώ δυο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο.

Θα παρακαλούσα να μου γνωρίζατε τις ενέργειες Σας.

Μετά τιμής,

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΒΑΔΕΛΛΑΣ

Βουλευτής Ν. Αττικής ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ»

Ο βουλευτής και η Porsche

Ο συγκεκριμένος βουλευτής του κόμματος του κ. Βασίλη Λεβέντη έχει απασχολήσει δύο φορές την επικαιρότητα όχι για το βουλευτικό του έργο αλλά για τα προσωπικά του τερτίπια. Η πρώτη ήταν λίγες εβδομάδες μετά την εκλογή, του όταν μια Porsche-μυστήριο βρισκόταν στο πάρκινγκ της Βουλής χωρίς κανείς να γνωρίζει σε ποιον ανήκει. Τότε ο Δημήτρης Καβαδέλλας παραδέχτηκε πως το αυτοκίνητο ήταν δικό του υποστηρίζοντας πως «είναι ένα παλιό μοντέλο. Είναι Boxster και το έχω βάλει προς πώληση αντί 5.900 ευρώ. Είναι στη Χρυσή Ευκαιρία πρώτο-πρώτο και ελπίζω να πωληθεί. Δύο τηλέφωνα με έχουν πάρει όλα και όλα. Αυτό το αυτοκίνητο το πήρα γιατί μου χρωστούσε κάποιος 3.500 ευρώ και το υπολογίσαμε για 7.000 ευρώ. Δηλαδή, για να μην χάσω τα χρήματα αυτά ανέλαβα εγώ να το πάρω και να κάνω την πώληση».

Η δεύτερη φορά ήταν όταν ευρισκόμενος στην Ολομέλεια της Βουλής, στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, ζήτησε να παρέμβει σε συζήτηση για την έγκριση των προαπαιτουμένων. Φαίνεται όμως ότι ξεχάστηκε και ανέβηκε στο βήμα της βουλής μιλώντας στο κινητό του. Μάλιστα παρά τις συστάσεις του προέδρου να το κλείσει και να μιλήσει στους συναδέλφους του, εκείνος σαστισμένος παρέμεινε για λίγο με το κινητό στο χέρι προτού τελικά το κλείσει προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στους υπόλοιπους βουλευτές.

Δείτε επίσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ LABEL NEWS Δημήτρης Ράλλης: Ο Έλληνας “Σβαρτζενέγκερ” Πρωταθλητής στο Powerlifting που σηκώνει 345 κιλά!

Ήρια Καρποδίνη Συνέντευξη: Ήρια Καρποδίνη Ένας ξεχωριστός αθλητής, που επέλεξε να βάλει το powerlifting στη …