Δευτέρα , 04/12/2023

Ο Δήμος Καλλιθέας δίπλα στους πολίτες δώρισε τρία νέα περιπολικά στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο Δήμος Καλλιθέας, όπως είχε προαναγγείλει, προχώρησε  στην παραχώρηση τριών αυτοκινήτων προς την Ελληνική Αστυνομία. Στην τελετή παράδοσης των περιπολικών, εκτός από τον Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο παρέστη και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Τα αυτοκίνητα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της δημόσιας τάξης στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα προορίζονται, ένα για το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, ένα για το Αστυνομικό Τμήμα και ένα για την Τροχαία Καλλιθέας.

Ο κ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Εγώ ως δημότης, ως κάτοικος της πόλης αισθάνομαι πόσο η προσπάθεια της δημοτικής αρχής βελτιώνει τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας, με τους αθλητικούς χώρους, το πράσινο. Ελπίζω με τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στο παραλιακό μέτωπο που αλλάξει την όψη της περιοχής, πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε πρόσβαση σε ένα μεγάλο που θα προσφέρει πολλαπλές δράσεις.
Αλλά για να υπάρχουν αυτά θα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια και εμπέδωση αυτή του αισθήματος ασφάλειας στου πολίτες. Είμαστε εδώ με σχέδιο, με συνεργασία με καθημερινή παρουσία και προχωρούμε στην εξιχνίαση εγκληματικών ομάδων που δρουν στην περιοχή».

(κ. Αρβάλης – Διοικητής Τμήματος Τροχαίας, κ. Σκανδαλάκης – Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Αλεξόπουλος Διοικητής Τμήματος Αστυνομίας)

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος τόνισε: «Σήμερα συμβάλλουμε έμπρακτα στην ενίσχυση της Δημόσιας Ασφαλείας στην πόλη μας την Καλλιθέα. Δωρίζουμε στην Ελληνική Αστυνομία τρία σύγχρονα περιπολικά και δίνουμε έτσι πρόσθετα εργαλεία στους αστυνομικούς για καλύτερη φύλαξη στην πόλη μας.
Η ασφάλεια αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για τους κατοίκους μας και προφανώς είναι προτεραιότητα και για τη διοίκηση του Δήμου.
Είμαστε συνέχεια δίπλα στην ΕΛΑΣ, στηρίζουμε κάθε τοπική πρωτοβουλία και η παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη σήμερα δείχνει και την ευαισθησία σε ανώτατο επίπεδο».

Με την σειρά του ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Καλλιθέας Νίκος Σκανδαλάκης τόνισε: “Δωρίσαμε στην ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής μας, τρία σύγχρονα περιπολικά, για να το εξοπλίσουν για τις αυξημένες ανάγκες του Δήμου μας. Από εμάς, η ΕΛ.ΑΣ. θα έχει την έμπρακτη και ηθική στήριξη μας. Η ασφάλεια των συμπολιτών μας, αποτελεί βασική προτεραιότητα. Η συνεργασία της Αστυνομίας με το Δήμο μας, είναι μια συνεργασία απαραίτητη και καθοριστική!”

Δείτε επίσης

Νότα Σοκορέλη: Η Αντιδήμαρχος κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Βαγγέλης Καράλης Η Νότα Σοκορέλη είναι αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υποψήφια δημοτική …