Δευτέρα , 20/03/2023

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ο επόμενος Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης – Το «αγαπητό παιδί» της συμπρωτεύουσας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητα του για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της Θεσσαλονίκης ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης ενώ σε λίγες ημέρες θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του, με τα άτομα που θα συμπεριλάβει στην παράταξή του.

Πρόκειται για άτομα τόσο από την κεντροδεξιά, όσο κι από την κεντροαριστερά, μέχρι και οικολόγους.

Καθαριότητα, τουρισμός, συγκοινωνίες και νέοι πολιτιστικοί θεσμοί -λίγοι και ουσιαστική- είναι το πλαίσιο των προτεραιοτήτων , της νέας παράταξης του κ. Ζέρβα, που κατέχει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο σε θέματα αυτοδιοίκησης της Θεσσαλονίκης. .

Μεταξύ άλλων επισήμανε πως δεν συμφωνεί με την συμφωνία των Πρεσπών ενώ εάν κάποιο κόμμα τον προσεγγίσει για να τον στηρίξει, θα εξαρτηθεί όπως μας είπε, ποιο κόμμα θα είναι αυτό.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του , για τη διεκδίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους της πόλης.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου οπότε θα παρουσιάσει την βασική ομάδα των 30 συνεργατών του.

Δείτε επίσης

Νίκος Πλακίδας: O άνθρωπος που αφιέρωσε την ζωή του στην ελληνική παράδοση και ο μοναδικός ράφτης που φτιάχνει αυθεντικές παραδοσιακές φορεσιές

Ήρια Καρποδίνη Συνέντευξη: Ήρια Καρποδίνη Γεννημένος στην Κατοχή Μεσολογγίου ένα μέρος που κρατά ζωντανή τη …