Κυριακή , 26/05/2024

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος “Πάμε Τσάρκα” στην Σαλαμίνα! – Το νησί με υψηλή ποιότητα και χαμηλές τιμές (VIDEO)

Η νέα εκπομπή «Πάμε Τσάρκα» με τον Βαγγέλη Καράλη είναι η μοναδική οδοιπορική – τουριστική εκπομπή που σας ταξιδεύει στις περιοχές της Αττικής κάθε Τετάρτη 23:30 – 00:30 στο High tv.

Στο νέο μας οδοιπορικό κάνουμε τσάρκα με δύο επεισόδια στην ιστορική Σαλαμίνα που φιλοδοξεί να γίνει πόλος έλξης τουριστών παγκοσμίως. Φέτος μάλιστα συμπληρώνονται 2.500 χρόνια από την ιστορική Ναυμαχία.

Στο δεύτερο μας επεισόδιο στο όμορφο νησί σας ξεναγούμε στο κοσμοπολίτικο Αιάντειο, δοκιμάζοντας την καλύτερη γαριδομακαρονάδα του νησιού, φρέσκα όστρακα που μόλις βγήκαν από την θάλασσα αλλά και το βραβευμένο σουβλάκι. Ξεναγούμαστε στο ξενοδοχείο «κόσμημα» Aianteion bay και κάνουμε μια όμορφη βόλτα στην «high class»  περιοχή του Νάτο.

Σας ξεναγούμε στο Ευριπίδειο θέατρο και γνωρίζουμε την τέχνη του πλεξίματος από κυρίες του νησιού που συνεχίζουν και κρατούν την παράδοση ζωντανή.

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου μας μιλάει για τις προοπτικές ανάπτυξης στο νησί και κάνουμε μια μεγάλη τσάρκα στον εμπορικότερο δρόμο της Σαλαμίνας, στην λεωφόρο Φανερωμένης.

Τέλος δοκιμάζουμε τα καλύτερα κοκτέιλ στα όμορφα Σελήνια και στο πιο γνωστό bar του νησιού.

Δείτε επίσης

«Αμέτι Μουχαμέτι»: H νέα σπαρταριστική κωμωδία του Γιώργου Μακρή

Η σπαρταριστή Κωμωδία μας ,σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή ζώντας την πραγματική καθημερινότητα του σήμερα.!! …