Κυριακή , 26/05/2024

Πάμε Τσάρκα: Οδοιπορικό στη Σαλαμίνα, στο “ακατέργαστο διαμάντι” του Σαρωνικού (Α’ Μέρος) – Video

Η νέα εκπομπή «Πάμε Τσάρκα» με τον Βαγγέλη Καράλη είναι η μοναδική οδοιπορική – τουριστική εκπομπή που σας ταξιδεύει στις περιοχές της Αττικής κάθε Τετάρτη 23:30 – 00:30 στο High tv. Τέχνη, Γαστρονομία, Πολιτισμός, Αθλητισμός, Ιστορία, Αξιοθέατα, Συνεντεύξεις, Mουσική.  Επιχειρήσεις και άνθρωποι της καθημερινότητας διαμορφώνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε γωνιάς της πρωτεύουσας.

Ο Δήμαρχος του κάθε Δήμου μιλάει στην κάμερα της εκπομπής για την πόλη του και απαντάει στα ερωτήματα και στους προβληματισμούς των κατοίκων.

(Με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιώργο Παναγόπουλο)

Η εκπομπή συναντάει διάσημα πρόσωπα από τον χώρο του πολιτισμού, της Τέχνης, του Αθλητισμού και την τηλεόρασης, τα όποια έχουν μεγαλώσει στις γειτονίες που προβάλλουμε και εξομολογούνται  τα συναισθήματα και τις εμπειρίες τους στις γειτονιές που ζούνε.

Την στιγμή που η οικονομική κρίση «απειλεί» τις επιχειρήσεις της χώρας μας, προβάλλονται, εστιατόρια, καφέ, μπαρ και κάθε είδους επιχείρηση που έχει διαμορφώσει τον χαραχτήρα και την κουλτούρα της κάθε γειτονιάς της Αθήνας.

Στο νέο μας οδοιπορικό κάνουμε τσάρκα με δύο επεισόδια στην ιστορική Σαλαμίνα που φιλοδοξεί να γίνει πόλος έλξης τουριστών παγκοσμίως. Φέτος μάλιστα συμπληρώνονται 2.500 χρόνια από την ιστορική Ναυμαχία.

Στο πρώτο μας επεισόδιο σας ξεναγούμε στο σπίτι που έζησε ο Άγγελος Σικελιανός και στην θαυματουργή Παναγία Φανερωμένη. Ο Δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος μας μιλάει για τα σχέδια του ώστε το νησί να γίνει νούμερο ένα τουριστικός προορισμός. Η παραδοσιακή χορευτική ομάδα του νησιού σ΄ ένα όμορφο χορευτικό με την παραδοσιακή φορεσιά και βόλτα στη γνωστή Ιχθυαγορά. Επίσης ανακαλύπτουμε τα τοπικά καλλυντικά από το πευκοδάσος του νησιού.

Τρώμε ψαράκι στο Μπλε Λιμανάκι και κάνουμε μια μεγάλη τσάρκα στα μπαράκια του Αγίου Νικολάου και στην παραλία! Γνωστοί επιχειρηματίες του νησιού μας μιλούν για τα όνειρά τους και τις φιλοδοξίες τους για το ιστορικό νησί.

Όλες οι εκπομπές μας στο κανάλι μας στο You tube: Πάμε Τσάρκα

Κάντε μας Like στη σελίδα μας στο facebook: Πάμε Τσάρκα

Δείτε επίσης

«Αμέτι Μουχαμέτι»: H νέα σπαρταριστική κωμωδία του Γιώργου Μακρή

Η σπαρταριστή Κωμωδία μας ,σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή ζώντας την πραγματική καθημερινότητα του σήμερα.!! …