Σάββατο , 20/07/2024

Παρελθόν από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» πρόσωπο «κλειδί» – Σε πανικό ο Μένιος για τα μονοψήφια και η έμπειρη κυρία των media που «επιστρατεύτηκε» για να σώσει την «παρτίδα» – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σε πανικό βρίσκεται ο Μένιος Φουρθιώτης και το Epsilon (Open), μετά τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης με μονοψήφια σε δυναμικό και γενικό σύνολο που συγκεντρώνει η εκπομπή.

Τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής με την “χλιαρή” θεματολογία, τον παρουσιαστή που οι τηλεθεατές του “γυρνούν την πλάτη” και το αδύναμο πάνελ, έχουν φέρει γκρίνιες, νεύρα και σπασμωδικές κινήσεις στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και στον παρουσιαστή.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Label News παρελθόν από την εκπομπή, αποτελεί ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Σωτήρης Σπαθάρης, που ήταν για πολλά χρόνια και με μεγάλη επιτυχία ο σκηνοθέτης της Αγγελικής Νικολούλη και τελευταία είχε αναλάβει την εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, πώς στην εκπομπή «επιστρατεύτηκε» πρόσωπο έκπληξη από το παρελθόν (που πραγματικά μας προκάλεσε τεράστια έκπληξη), με μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση και πρώην συνεργάτιδα του παρουσιαστή. Aναμένουμε να δούμε αν η έμπειρη, καταξιωμένη και ικανή κυρία των media (πίσω από τις κάμερες), θα μπορέσει να σώσει την παρτίδα για τον Μένιο και τα Αποκαλυπτικά.

Δείτε επίσης

Δέσποινα Μαλέλλη: «Μ’ αυτήν σε βλέπω», το τραγούδι που έγραψε η δημοσιογράφος όταν βίωσε ερωτική απογοήτευση

Η δημοσιογράφος Δέσποινα Μαλέλλη έγραψε τους στίχους του τραγουδιού «Μ’ αυτήν σε βλέπω» μετατρέποντας την …