Παρασκευή , 01/12/2023

Πολλές Διάσημες παρουσίες στο φινάλε της πετυχημένης παράστασης “Ανέχεια” του Γιώργου Μακρή

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης παρουσιάστηκε την Τετάρτη 8 Μαίου 2019 το φινάλε της πολύ πετυχημένης θεατρικής παράστασης του ηθοποίού και σκηνοθέτη Γιώργου Μάκρη.

Η Αννέ..χεια συγκέντρωσε πάρα πολύ κόσμο αφού το θέατρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και λαμπερές παρουσίες έδωσαν το παρών.

Μία απο τις πολύ συγκινητικές στιγμές ήταν αυτή που η μεγάλη μας ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου έκανε την εμφανισή της στην αίθουσα και ο κόσμος την καταχειροκρότησε.

Μία ακόμα συγκινητική στιγμή ήταν όταν έκανε την εμφανισή του στην αίθουσα ο μεγάλος Μαέστρος Γιώργος Κρεμιζάκης.

Το παρόν έδωσαν η Ελένη Φιλίνη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Σταύρος Ντάφλος, ο Βασίλης Καμίτσης, η Μαριάννα Καστανία,ο Σπύρός Θεοδόσης, ο Κώστας Γόνης ο Ευάγγελος Πυρίνης, Σάκης Μπουσδούνης, Μικαέλα Ζούστη, Μάιρη Γκαζιάνη κ.α.

Ο Γιώργος Μακρής, ο Μάρκος Λεζές, η Τίσσα Βασιλάκη, η Τιτίκα Σαριγκούλη, ο Γιώργος Μαυράς η Ιώαννα Σαλμη χάρισαν απίστευτες στιγμές γέλιου στο κοινό που τους παρακολουθούσε.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όπου το ρεύμα κόπηκε στο θέατρο και η αίθουσα βυθίστηκε στο απόλυτο σκοτάδι, ο κόσμός με τον φακό απάο τα κινητά του έδωσε φώς στην σκηνή και ζήτησε από τους ηθοποιούς να συνεχίσουν να παίζουν.

Την διεύθυνση επικοινωνίας και management έχει ο Νάσος Ρόγκας

Δείτε επίσης

Νότα Σοκορέλη: Η Αντιδήμαρχος κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Βαγγέλης Καράλης Η Νότα Σοκορέλη είναι αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υποψήφια δημοτική …