Κυριακή , 26/05/2024

Πρωτότυπη επίδειξη μόδας με φωτιές στην πασαρέλα από τον οίκο Τρανούλη στο ετήσιο event του Ομίλου Φράγκου

Το Σάββατο 25/06/2022 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο event 2022 του Ομίλου Φράγκου. Κύριες δράσεις τις βραδιάς ήταν τόσο το φαντασμαγορικό σόου από τις τέσσερις διάσημες καλλονές Fortissimo που μάγευσαν με τα βιολιά και το τσέλο τους, όσο και η πασαρέλα από ‘’φωτιά’’ που περπάτησαν επάνω μοντέλα με φορέματα αρχαιοελληνικού χαρακτήρα που υπογράφει ο διάσημος Οίκος μόδας Τρανούλη , παρουσιάζοντας την collection ‘’ Athena by Tranoulis”, δεσμεύοντας έτσι και την συνέχιση της ενημερωτικής καμπάνιας για την επιστροφή των ελληνικών γλυπτών.
Την περιποιήση των μοντέλων ανέλαβε η Κλεονίκη Καραθανάση και τα χτενίσματα η ομάδα του βραβευμένου haute coiffure Φάνη Μαστροκώστα! Ο όμιλος Φράγκου παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα καινοτόμα προϊόντα όπως ‘’φωτιά’’ από νερό, τρισδιάστατες φλόγες από πρωτοποριακούς καυστήρες αερίου που έδιναν την ψευδαίσθηση της πραγματικής φωτιάς που περνάει μέσα από τα ξύλα. Παρουσιάστηκε επίσης ένα BBQ, το οποίο εκτός από την ιδιαίτερη εμφάνιση του και το παρεϊστικο χαρακτήρα του , μας δίνει τη δυνατότητα να ψήνουμε είτε με ξύλα, είτε να το μετατρέψουμε σε BBQ αερίου μέσα σε δύο λεπτά. Είδαμε παρασκευές του γνωστού chef Πάνου Ιωαννίδη μέσα σε ενεργειακό τζάκι και πως μπορεί ένα ενεργειακό τζάκι να μας χαρίσει υπέροχα εδέσματα. Ο γνωστός chef Κωνσταντίνος Τερζής δημιούργησε gourmet παρασκευές αναδεικνύοντας τα καινοτόμα BBQ του Ομίλου, της εταιρίας OFYR.
H παρουσίαση των προϊόντων ολοκληρώθηκε με τις διακοσμητικές ξύλινες επιφάνειες απορρόφησης ήχου, οι οποίες όχι μόνο διακοσμούν όμορφα τον χώρο μας αλλά βελτιώνουν αισθητά την κακή ακουστική δίνοντας μια αρμονική ακουστική ευεξία. Χορηγοί της βραδιάς ήταν το ‘’Delicatessen Μπούμπας Κρέατα Ηπείρου’’ ο οποίος επιμελήθηκε τα κρεατικά της βραδιάς και εκπλήσσοντας με τις κοπές αλλαντικών. Ο Pastry Chef από την ‘’Patisserie Τολόγλου’’ δημιούργησε γλυκά με ολόφρεσκα φρούτα του δάσους. Τον στολισμό των τραπεζιών ανέλαβε η εταιρία ‘’Πουλημένος’’ με υπέροχους μίνι κάκτους. Η ’Κλεονική Prive Beauty Care’’ προσέφερε στις κυρίες προϊόντα υψηλής ελβετικής ποιότητας. Τέλος η εταιρία ‘’Μπουτζούνης Wines and Spirits” προσέφερε γευστικά εκλεκτά κρασιά και αφρώδεις οίνους. Τα μοντέλα της βραδιάς ήταν από το πρακτορείο Happy People!
Παρευρέθηκαν πάνω από 350 άτομα από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές και αρχιτεκτονικές εταιρίες της Ελλάδας, social media influencers και πολλοί VIP της εγχώριας showbiz κι η βραδιά έκλεισε με πυροτεχνήματα που κατέκλυσαν τον ουρανό και το party άναψε με τον Dj Theo να μιξάρει retro μουσική από τη σπάνια 90s συλλογή βυνιλιών του.

Δείτε επίσης

Patricia Sundari: Tantric massage (VIDEO)

Massage is a therapeutic practice that has been around for centuries and is known for …