Πέμπτη , 02/02/2023

Πως να ενδυναμώσεις την πλάτη σου με τρεις απλές ασκήσεις για να αποφύγεις τους πόνους στην μέση και την καμπούρα (VIDEO)

Ο Personal Trainer Μάνος Βροντζάκης μας δείχνει πως μόνο με 3 θαυματουργές ασκήσεις ενδυναμώνουμε την πλάτη μας και βελτιώνουμε την στάση του σώματός μας κατά συνέπεια την αποφυγή της καμπούρας.

Πολύς κόσμος παραπονιέται οτι συχνά έχει πόνους στην πλάτη , είτε λόγω αγυμνασιάς, είτε λόγω καθιστικής ζωής και επαγγέλματος(πχ. Γραφείο)

Μια κακή στάση σώματος όχι μόνο επιφέρει προβλήματα στην σπονδυλική στήλη αλλά μας κάνει να φενόμαστε και πιο μεγάλοι σε ηλικία και πιο γερασμένοι καθώς υποδηλώνει ένα σώμα φθαρμένο απο τον χρόνο.
Έτσι λοιπόν μέσα απο αυτό το βίντεο θέλω να σας βοηθήσω να φτιάξετε την στάση του σώματός σας, να ενδυναμώσετε την πλάτη και την σπονδυλική στήλη αλλά και να νιώθετε πολύ καλύτερα με το σώμα σας.

Για περισσότερα fitnesses tips ακολουθήστε με στο Instagram
https://www.instagram.com/manosvrontzakis/?hl=el

Δείτε επίσης

Νεφέλη Γαβαλάκη: “Μου έλεγαν οι γιατροί ότι θα πρέπει να μου κάψουν το μάτι με τις χημειοθεραπείες” – Το μοντέλο εξομολογείται

Πηγή: Εspresso  Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης  Η Νεφέλη Γαβαλάκη πίσω από τη λάμψη του μόντελινγκ και των καλλιστείων (μάλιστα …