Δευτέρα , 04/12/2023

Πόνοι στην μέση τέλος, με απλές ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι – Ο εξειδικευμένος Personal Trainer Προτείνει (VIDEO)

Από τον personal trainer Μάνο Βροντζάκη 

Συχνά μου λέτε τι ασκήσεις και τι είδους προπόνηση να ακολουθήσετε για να ενδυναμώσετε την μέση σας , αλλά και τι ασκήσεις θα σας βοηθήσουν ώστε να αποφύγετε τραυματισμούς στην μέση. Η αλήθεια είναι πως, σε ότι αθλητικό επίπεδο κι αν βρίσκεστε, καλό θα είναι να προσέχετε την μέση σας σαν τα μάτια σας.

Και τι εννοώ με αυτό…

1) καλό ζέσταμα σε όλο το σώμα αλλά κυρίως στην μέση

2) αν κάνετε προπόνηση με αντιστάσεις(βάρη) να ξεκινάτε τα πρώτα σετ με φειδώ ,

3) στο τέλος της οποιαδήποτε άσκησης/προπόνησης κι αν κάνετε , μη ξεχνάτε ποτέ τις διατάσες και την διάταση της μέσης σας, ώστε να ξεμπλοκάρετε τους ραχιαίους μυες και κατα συνέπεια να τους χαλαρώσετε.

•Στο παρακάτω βίντεο θα σας δείξω 3 ασκήσεις για εσάς που αντιμετωπίζεται προβλήματα με την μέση σας και σας ταλαιπωρούν , ώστε να την ενδυναμώσετε και να ανουφιστείτε απο τους πόνους. Επίσης σας δείχνω και 2 σημαντικές διατάσεις για την μέση που πρέπει να κάνετε στο τέλος της άσκησής σας.

Περιμένω τις απορίες και τα σχόλια σας στο Instagram @manosvrontzakis

Δείτε επίσης

Νότα Σοκορέλη: Η Αντιδήμαρχος κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Βαγγέλης Καράλης Η Νότα Σοκορέλη είναι αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υποψήφια δημοτική …