Δευτέρα , 04/12/2023

Σοκ: Γνωστός καλλιτέχνης “λιώνει” στο Δρομοκαΐτειο

Δύσκολες ώρες περνάει ο γνωστός στιχουργός, συνθέτης και τραγουδιστής Τάσος Βουγιατζής, καθώς εδώ και δύο εβδομάδες νοσηλεύεται στο Δρομοκαϊτειο.

Συμφωνά με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Μπαμ, ο αγαπημένος καλλιτέχνης πάσχει από ψυχολογικό νόσημα με τον ίδιο όμως να δίνει καθημερινά μάχη με την ασθένειά του και με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την υγεία του.

Δίπλα του ελάχιστοι φίλοι και ο πατέρας του που τον στηρίζουν καθημερινά. Εξάλλου το παράπονο του ήταν ότι όλοι οι διάσημοι «φίλοι» του τον εγκατέλειψαν μόλις αποφάσισε να αποτραβηχτεί από την ενεργό δράση.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνος του στον Πειραιά. Αποφάσισε να αποτραβηχτεί από την μουσική για να αφιερωθεί στην οικογένειά του. «Δεν σου κρύβω ότι η μεγάλη μου αγάπη και αυτό που αποζητούσα πάντα ήταν η ησυχία. Κάτι που με καλύπτει απόλυτα και τη βρίσκω μέσα στην οικογένεια. Αυτό ήταν κάτι που δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Πάντα ήμουν όπως λέμε «χύμα». Ζούσα τη ζωή έντονα. Ποτέ δεν φανταζόμουν πως μέσα στην οικογένεια θα βρω μια ισορροπία.

Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν «ρουφώ» την κάθε στιγμή μέσα στην οικογένεια. Και ακόμη και σήμερα αυτό είναι η μεγαλύτερή μου απόλαυση. Η οικογένεια.» δήλωνε ο Τάσος Βουγιατζής σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του αρκετά χρόνια πριν.

Ο χωρισμός του με την σύζυγό του και η απόφασή της να φύγει μαζί με τα παιδιά τους στο Λονδίνο του στοίχισε πολύ. Ο Τάσος που τα παράτησε όλα για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του είχε χάσει ότι πιο πολύτιμο είχε.

Οι ελάχιστοι φίλοι του έβλεπαν πώς ο ρομαντικός καλλιτέχνης δεν ήταν ο γελαστός άνθρωπος που ήξεραν πάντα. Πριν από δύο εβδομάδες ο καλός του φίλος και δημοσιογράφος Μιχάλης Στάμου κατάλαβε ότι ο Τάσος δεν ήταν καλά και ειδοποίησε τους γιατρούς της Ψυχιατρικής Κλινικής.

Οι γιατροί κινητοποιήθηκαν άμεσα και τον εισήγαγαν στο Δρομοκαϊτειο. Με την συμβολή των εξαιρετικών ψυχιάτρων του νοσοκομείου η κατάστασή του βελτιώνεται καθημερινά και όλοι πιστεύουν βαθιά ότι ο Τάσος θα είναι σύντομα δυνατός και ακμαίος επιστρέφοντας στην δημιουργία και στις μεγάλες επιτυχίες που έχει χαρίσει στο ελληνικό τραγούδι.

Αξίζει να αναφέρουμε ορισμένες από τις σπουδαίες επιτυχίες που έχει υπογράψει ως στιχουργός: «Απλά τα πράγματα-Καίτη Γαρμπή», «Είσαι το λάθος μου- Γλυκερία», «Έχω μια αγάπη για σένα- Χαρούλα Αλεξίου», «Ζώνες ασφαλείας -Νότης Σφακιανάκης», «Λάθος άνθρωπο πληγώνεις-Κώστας Μακεδόνας», Όλη μου η ζωή ευθύνη- Βίκυ Μοσχολιού», «Ποτέ δεν είναι αργά-Εκείνος και Εκείνος», «Προτεραιότητα-Έλενα Παπαρίζου», «Τι ζητάς – Λίτσα Διαμάντη», «Το τσιγαράκι – Ελένη Δήμου» και δεκάδες ακόμη επιτυχίες.

Πηγή: Εφημερίδα Μπαμ/Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Δείτε επίσης

Νότα Σοκορέλη: Η Αντιδήμαρχος κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρίνα Πατούλη

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης Βαγγέλης Καράλης Η Νότα Σοκορέλη είναι αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και υποψήφια δημοτική …