Παρασκευή , 03/02/2023

Σοκ με νέο ριάλιτι – Ο νικητής θα αφήσει έγκυο την πρωταγωνίστρια

Ένα νέο ριάλιτι έκανε την εμφάνισή του στο πασίγνωστο τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ, Fox. To concept όμως του νέου αυτού ριάλιτι κανείς δεν το περίμενε.

Το όνομα του νέου πρότζεκτ του Fox είναι “Labor of Love” (Η Γέννα της Αγάπης). Σε αυτό πρωταγωνιστεί μία 40χρονη γυναίκα και… 15 άνδρες, από τους οποίους ένας θα γίνει πατέρας. Ο νικητής του σόου που θα επιλέξει η 40χρονη μετά από μία σειρά δοκιμασιών θα γίνει ο πατέρας του παιδιού της πρωταγωνίστρια.

Η παίκτρια θα συγκατοικήσει σε ένα πολυτελές σπίτι μαζί με τους 15 υποψήφιους πατέρες και θα τους υποβάλλει σε μια σειρά από δοκιμασίες, προκειμένου να διαπιστώσει ποιος είναι ο πιο κατάλληλος για να δώσει της δώσει τα γονίδιά του. Ανάμεσα στις δοκιμασίες θα είναι ιατρικές εξετάσεις, αθλήματα.

Παρουσιάστρια του σόου είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός, Κρίστιν Ντέιβις, που έγινε διεθνώς γνωστή από την τηλεοπτική σειρά “Sex and the City”. Η ηθοποιός μοιάζει να είναι ιδανικής για παρουσιάστρια του συγκεκριμένου ριάλιτι, καθώς στη δημοφιλή σειρά υποδύθηκε τη Σάρλοτ, η οποία έδωσε πολύ μεγάλο αγώνα για να γίνει μητέρα.

Δείτε επίσης

Νεφέλη Γαβαλάκη: “Μου έλεγαν οι γιατροί ότι θα πρέπει να μου κάψουν το μάτι με τις χημειοθεραπείες” – Το μοντέλο εξομολογείται

Πηγή: Εspresso  Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης  Η Νεφέλη Γαβαλάκη πίσω από τη λάμψη του μόντελινγκ και των καλλιστείων (μάλιστα …