Τρίτη , 26/05/2020

Στα “σκαριά” τρεις νέες εφημερίδες – Ποιοι τις βγάζουν

ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ έντυπο και δυναμική ιστοσελίδα και ραδιόφωνο (με αλλαγή ονόματος στο “Κόκκινο”) είναι στα άμεσα σχέδια της Κουμουνδούρου και ήδη έχουν αρχίσει οι επαφές με υποψήφιους χρηματοδότες…

***

ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ημερήσιο φύλλο είναι στα σκαριά με..

ενισχυμένη σαββατιάτικη έκδοση, απο δύο γνωστούς δημοσιογράφους με πολύ καλό ονομα στην πιάτσα του Τύπου. Στόχος των δύο «εφημεριδάδων» – εν προκειμένω του Χρίστου Μουλίνου κα του Σωτήρη Πουλόπουλου- είναι το φύλλο να βρίσκεται στα περίπτερα πριν απο τις γιορτές των Χριστουγέννων.

***

H ΟΜΑΔΑ του Φώτη Τσιμέλα (πρώην στέλεχους του Πήγασου) έχει αναλάβει τον σχεδιασμό του εβδομαδιαίου free press που σκοπεύει να ρίξει στην αγορά ο Χρήστος Ράπτης του iefimerida.gr. Οι προσλήψεις για το free press αλλά και για αρκετούς άλλους έντυπους και ψηφιακούς τίτλους είναι σε εξέλιξη.

**

ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ εαν εντελώς ξαφνικά το “Εθνος” του Ιβάν Σαββίδη περάσει σε πανίσχυρο fund με σκοπό να αναστηθεί και να επανεργοποιήσει και πάλι την καθημερινή του παρουσία.

***

ΤΟ ΟΚΕΪ του εκδότη Νίκου Καραμανλή εχει πάρει ο νέος διευθυντής Νίκος Ελευθερόγλου για να ενισχύσει το “Παρασκήνιο” με νέο (δημοσιογραφικό) «αίμα» και ικανούς συντάκτες. Μήπως κι ανέβει η κυκλοφορία… Να υπενθυμίσουμε, με όποια σημασία μπορεί να εχει αυτό, πως ο Ν. Ελευθερόγλου (πρώην διευθυντικό στέλεχος στην “Δημοκρατία” ) εχει κατοχυρώσει απο το 2018 τον τίτλο “Απογευματινή Ενημέρωση”…

Δείτε επίσης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ LABEL NEWS Δημήτρης Ράλλης: Ο Έλληνας “Σβαρτζενέγκερ” Πρωταθλητής στο Powerlifting που σηκώνει 345 κιλά!

Ήρια Καρποδίνη Συνέντευξη: Ήρια Καρποδίνη Ένας ξεχωριστός αθλητής, που επέλεξε να βάλει το powerlifting στη …