Πέμπτη , 13/06/2024

«Σφάζονται» στα πόδια της Μαρίας Κορινθίου – Οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί και οι εκπομπές που διεκδικούν την ηθοποιό – Αποκαλυπτικό Ρεπορτάζ

Η Μαρία Κορινθίου κάθε χρόνο αποτελεί πρόσωπο που απασχολεί τους τηλεοπτικούς σταθμούς θέλοντας διακαώς την σέξι ηθοποιό στο δυναμικό τους.

Φέτος όμως είναι η χρονιά της Μαρίας, καθώς όπως φαίνεται και οι δύο προτάσεις που έχει είναι αρκετά δελεαστικές.

Αποκλειστικό Ρεπορτάζ Label News

Η πρώτη αφορά το Epsilon και την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, με την ηθοποιό να συζητάει για τον ρόλο της συμπαρουσιάστριας. Oι υπόλοιποι που θα πλαισιώνουν το πάνελ είναι ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Μύρωνας Στρατής.

Η δεύτερη πρόταση αφορά τον Alpha και την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, με την Μαρία Κορινθίου στο πάνελ της εκπομπής.

Δύο προτάσεις αρκετά ενδιαφέρουσες που εξετάζει η ηθοποιός. Στο Epsilon, η Μαρία σε ρόλο πρώτο «βιολί» καθώς θα είναι παρουσιάστρια μαζί με την Χρηστίδου, μια απόφαση όμως με ρίσκο καθώς το Epsilon δεν έχει καλή παράδοση στις πρωινές εκπομπές του Σαββατοκύριακου, με χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η πρόταση του Alpha δίπλα στην Γερμανού, φαντάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, σε μια ζώνη όμως (μεσημεριανή), πολύ δύσκολη καθώς θα έχει απέναντί της την Σάσα Σταμάτη στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Αποκαλυπτικά (τουλάχιστον μέχρι να βγει η νέα δικαστική απόφαση και παραμείνει στο Epsilon).

Όπως και να έχει πάντως φαίνεται ότι η Μαρία Κορινθίου φέτος είναι πιο έτοιμη από ποτέ για να γίνει παρουσιάστρια!

Δείτε επίσης

Δέσποινα Μαλέλλη: «Μ’ αυτήν σε βλέπω», το τραγούδι που έγραψε η δημοσιογράφος όταν βίωσε ερωτική απογοήτευση

Η δημοσιογράφος Δέσποινα Μαλέλλη έγραψε τους στίχους του τραγουδιού «Μ’ αυτήν σε βλέπω» μετατρέποντας την …