Δευτέρα , 20/03/2023

Την στιγμή που ο Ρέμος «προσκυνάει» τους Άραβες «Κροίσους» στην Μύκονο, οι «φουσκωτοί» του κατεβάζουν με την βία από την σκηνή απλό Έλληνα πολίτη που πήγε να χορέψει σε συναυλία του – (VIDEO)

Δυστυχώς ο Αντώνης Ρέμος για ακόμη μια φορά απογοητεύει και εξοργίζει τον απλό λαϊκό κόσμο που τον ανέδειξε πριν γίνει διάσημος.

Σε αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο της εκπομπής «Στη Φόρα» στο ART ΤV, δύο φουσκωτοί άνδρες του Ρέμου αρπάζουν με την βία άνδρα από την σκηνή που σηκώθηκε για να χορέψει πριν βγει ο τραγουδιστής στο stage.

Στο αποκλειστικό βίντεο της εκπομπής φαίνεται η βίαια επίθεση των σωματοφυλάκων του Ρέμου στον άτυχο άνδρα που σηκώθηκε να χορέψει σε συναυλία του τραγουδιστή στην Ρόδο.

Φαίνεται πως ο λαϊκός τραγουδιστής, πλέον μόνο λαϊκός δεν είναι, καθώς επιλέγει να «προσκυνάει» τους Άραβες και τα πετρελαιοδολλάρια τους στην Μύκονο και να «γυρνάει την πλάτη» στους απλούς Έλληνες πολίτες που τον έχουν αναδείξει τόσα χρόνια.

Κύριε Ρέμο, αν στην πίστα ανέβαινε ο Άραβας που σας έσκασε χιλιάδες ευρώ στο Nammos θα τον κατεβάζατε;

Σας ενοχλεί ο απλός, μη διάσημος πολίτης, που σηκώθηκε για να χορέψει και τον κατεβάσατε σαν να είναι εγκληματίας;

Καλό είναι λοιπόν να ξέρουμε ποιους θεωρούμε «είδωλα» και «απλά λαϊκά παιδιά» όταν βρίσκονται εκτός συνεντεύξεων, που όλοι το «παίζουν» λαϊκοί και απλοί άνθρωποι, όταν όμως οι κάμερες δεν γράφουν, (ή έτσι νομίζουν), δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο στο 4:12

Δείτε επίσης

Λαμπερά γενέθλια για την καθηγήτρια pilates Μαρία Μαραγιάννη

Τα γενέθλια της γιόρτασε η γνωστή καθηγήτρια pilates Μαρία Μαραγιάννη στο Mexican restaurant Bar «Tekila» …