Κυριακή , 02/04/2023

Το Studio Prokopiou με αφορμή το Thessaloniki Gay Pride, εκθέτει τις φωτογραφίες του με πρωταγωνιστές από την LGBTG κοινότητα

Σε συνεργασία με την διοργάνωση του Thessoloniki Gay Pride, θα βρίσκεται στην γκαλερί του 2 concept store, το φωτογραφικό δίδυμο από το Λονδίνο, STUDIO PROKOPIOU, Phillip Prokopiou & Panagiotis Poimenidis. H μοναδική αισθητική τους στην απεικόνιση καλλιτεχνών και ερμηνευτών, με μια νότα υπερβολής αλλά και δραματική συνάμα, μας εκπλήσσει ευχάριστα!

Το Studio Prokopiou είναι ένα στούντιο φωτογραφίας που δημιουργήθηκε από τον Phillip Prokopiou και τον Παναγιώτη Ποιμενίδη. Η δουλειά τους εμπεριέχει στοιχεία από την LGBTG κοινότητα, την Μόδα, το Kitsch και τις υποκουλτούρες της πόλης του Λονδίνου. Στοχεύει να δημιουργήσει εικόνες με υψηλή αισθητική. Με τις φωτογραφίες τους, ξεκινούν έναν διάλογο με τον θεατή και να τον παροτρύνουν να ξεφύγει από την πραγματικότητα. Μέσα από την δουλειά τους δημιουργούν κόσμους που πρώτα οι ίδιοι θα θελαν να ζήσουνε.

Δείτε επίσης

Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και όλη η Ελλάδα είναι έτοιμη να ξεφαντώσει – Ήθη και έθιμα από όλη την χώρα που συναρπάζουν!

Φωτεινή Πανάβου Απόκριες. Όλοι ανεξαιρέτως ξέρουμε αυτήν την γιορτή καθώς την έχουμε συνδέσει με τα …