Παρασκευή , 03/02/2023

Όλος ο πολιτικός και επιχειρηματικός κόσμος στην τελετή λήξης “Σαλαμίνια 2019”

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και όπως αρμόζει στο κοσμοϊστορικό γεγονός της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του εορτασμού των Σαλαμινίων για το 2019 στην παραλία του Καματερού χθες το απόγευμα.

Από νωρίς το απόγευμα πλήθος κόσμου είχε κατακλίσει τον χώρο όπου θα πραγματοποιείτο η εκδήλωση της τελετής λήξης , με την παρουσία σημαντικών προσώπων και εκπροσώπησης της πολιτείας σε υψηλό επίπεδο.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος , ο βουλευτής Δημήτρης Μαρκόπουλος παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος του προέδρου της Βουλής ενώ η γενική γραμματέας κα. Χριστιάνα Καλογήρου εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό.

Απο το Διεθνές Ίδρυμα Σαλαμις- Salamis International Foundation παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Χρήστος Μαριδάκης και ο αντιΠρόεδρος Κυριάκος Μαριδάκης ενώ τέλος παραβρέθηκε και ο κος. Κοσμάς Πεντακαλος – chairman of the Icarus AHEPANS chapter.

Η αντιπεριφερειάρχης νήσων κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη εντυπωσίασε με τον χαιρετισμό της και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που παρακολουθούσε την εκδήλωση με την φράση «είμαι υπερήφανη που είμαι Σαλαμίνια» να προκαλεί συγκίνηση όπως τόνισε λίγο αργότερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σημαντική ήταν βέβαια και η παρουσία της πρέσβειρας καλής θελήσεως της UNESCO κας. Μαριάννας Βαρδινογιάννη η οποία υποσχέθηκε την αμέριστη στήριξη της ιδιαίτερα για το έτος 2020 όπου θα εορταστούν τα 2.500 χρόνια από την ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Δείτε επίσης

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Christmas Bazaar για τα παιδιά του παιδικού χωριού SOS Βάρης

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ- 19 ΕΩΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ …