Δευτέρα , 27/03/2023

«Ό,τι Κι Αν Γίνει» το νέο τραγούδι του Άγγελου Μιχαήλ μαζί με τον Κωνσταντίνο Ράλλη

Ο Άγγελος Μιχαήλ και ο Κωνσταντίνος Ράλλης είχαν την ιδέα να γράψουν και να τραγουδήσουν μαζί ένα τραγούδι που να έχει ιδιαίτερη σημασία για τις μέρες και τις συνθήκες που βιώνουμε.

Είναι μια κλασική μπαλάντα που μιλά κατευθείαν στη ψυχή μας για την αληθινή αγάπη που όσο κι αν περνάει μέσα από δυσκολίες, ό,τι κι αν συμβεί, αυτή ζει και δυναμώνει πάντοτε . Οι δυο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν για ακόμη μια φορά καθώς υπογράφει τους στίχους ο Κωνσταντίνος Ράλλης και την μουσική ο Άγγελος Μιχαήλ και τραγουδούν το νέο τραγούδι «Ό,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ» που υμνεί την αγάπη απ’ όπου κι αν πηγάζει και σε όποιον αποδέκτη κι αν απευθύνεται. Δυο μοναδικοί καλλιτέχνες, δύο αδέρφια, δύο χαρακτηριστικές φωνές, κι ένα μοναδικό νέο τραγούδι αγάπης που ήδη με την κυκλοφορία του music video έχει κερδίσει την αγάπη και τα θετικά σχόλια των ακροατών.

Το νέο τραγούδι ντουέτο “ Ό,τι Κι Αν Γίνει ” κυκλοφορεί σε όλες της ψηφιακές πλατφόρμες και streaming υπηρεσίες από την JUNIOR BOY ενώ το Official 4k Music Video σε σκηνοθεσία Chris N. το βλέπουμε στο επίσημο κανάλι της Junior Boy Music στο Youtube.

Καλή ακρόαση!!!

Δείτε επίσης

Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και όλη η Ελλάδα είναι έτοιμη να ξεφαντώσει – Ήθη και έθιμα από όλη την χώρα που συναρπάζουν!

Φωτεινή Πανάβου Απόκριες. Όλοι ανεξαιρέτως ξέρουμε αυτήν την γιορτή καθώς την έχουμε συνδέσει με τα …