Παρασκευή , 29/03/2024

“Άγγελοι στην Πόλη” – Η Αθήνα θα γεμίσει με αγγελάκια για τις γιορτές των Χριστουγέννων

3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 – 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η περίοδος των Χριστουγέννων πλησιάζει και ο δήμος Αθηναίων είναι έτοιμος να την υποδεχθεί μεταμορφώνοντας την Αθήνα σε πόλη των αγγέλων, με ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας και η Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων.

Τη φετινή χρονιά διοργανώνεται σε όλη την πόλη μία μοναδική χριστουγεννιάτικη γιορτή, γεμάτη χαρά και με οδηγούς τους αγγέλους.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες θα συναντήσουν σε πολλά και συχνά απρόσμενα σημεία της πόλης τις μορφές τους, θα “ταξιδέψουν” με τα φτερά τους και θα αναζητήσουν τη χαρά της γιορτής. Σε ένα περιβάλλον που θα μας κάνει όλους να νιώσουμε και να θυμηθούμε ότι εμείς είμαστε οι άγγελοι της καθημερινότητας της ζωής μας για το καλό και το κακό, θα αναζητήσουμε και θα φέρουμε ξανά στη ζωή μας την αγάπη, την κινητήριο δύναμη και προϋπόθεση για κάθε τι όμορφο.

Για ακόμα μία χρονιά η Αθήνα θα “φορέσει” τα γιορτινά της όχι μόνο σε κεντρικά της σημεία αλλά και σε γειτονιές, παιδικές χαρές και άλλα σημεία-έκπληξη που θα απογειώσουν τη χριστουγεννιάτικη εμπειρία μας. Αποκορύφωμα της εορταστικής περιόδου θα είναι και φέτος η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ένα ξεχωριστό οπτικοακουστικό πρόγραμμα που θα φωτίσει τον ουρανό και τις καρδιές μας.

Τους αγγέλους θα “φέρει” στην πόλη η καλλιτεχνική ομάδα των Γιάννη Κακλέα, Φρόσως Λύτρα και Μανόλη Παντελιδάκη. Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία την περασμένη χρονιά, συνεχίζουμε και φέτος μαζί τους με στόχο να αναδείξουμε το όμορφο, ανάλαφρο σαν τα φτερά των αγγέλων πρόσωπο, που εμείς πιστεύουμε ότι διαθέτει ακόμη η Αθήνα.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …