Πέμπτη , 18/04/2024

Ένα όνειρο του ράπερ Lava γίνεται πραγματικότητα διοργανώνοντας φιλανθρωπικά event

Ο ράπερ LAVA με τα φιλανθρωπικά event!  Περίπου 22 χρόνια βρίσκεται στην δισκογραφία ο ράπερ LAVA η αλλιώς Κωνσταντίνος Μολτσίδης.

Πάντα ήθελε να προσφέρει στους συνανθρώπους του γι’αυτό και η ιδέα του γίνεται πραγματικότητα. Διοργανώνει μια σειρά από φιλανθρωπικά event σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τα ταμεία διαφόρων συλλόγων που ασχολούνται εντατικά με τις φιλανθρωπίες .Τον LAVA θα τον δούμε αφιλοκερδώς σε εντυπωσιακό – οχι συνηθισμένο για τα δεδομένα της εποχής – ρόλο DJ με φρέσκο μουσικό υλικό σε κάθε event του.

Το πρώτο event φιλανθρωπίας ξεκινά στις επιχειρήσεις Εν Καραγάτς και Vinum στις 6 Νοεμβρίου στην Ορεστιάδα και τα έσοδα θα πάνε για την ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Ορεστιάδος “Φιλόπτωχος αδελφοτης”.

Σύμφωνα με την επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο μας δήλωσε:”κάνεις συνάνθρωπος μας δεν πρέπει να στερείται τα βασικά, καμία οικογένεια δεν πρέπει να μείνει χωρίς φαγητό και θέρμανση, δεν θα μείνουμε μόνο εκεί ,έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου για κάποια αντίστοιχα event φιλοζωικου χαρακτήρα”.

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …