Τετάρτη , 08/05/2024

Έρευνα: Σε ποιες πόλεις του κόσμου θέλουν να ζήσουν οι νέοι – Πρώτες οι πόλεις με έντονη νυχτερινή ζωή και φιλικότητα προς την Gay Koινότητα!

Ζωή στην πόλη επιλέγουν «δαγκωτό» οι millennials, σνομπάροντας τα προάστια.Ο ιστότοπος ακινήτων Nestpick, ανέλυσε 110 πόλεις, λαμβάνοντας υπόψη τέσσερα ερωτήματα: Υπάρχει διαθέσιμη εργασία; Μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το κόστος ζωής; Είναι μία πόλη ανοιχτή και ανεκτική; Και τέλος, μπορείτε να διασκεδάσετε;

  • ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σημειώνοντας υψηλές βαθμολογίες στους περισσότερους παράγοντες της κατάταξης. Η γερμανική πρωτεύουσα διαθέτει μία ισχυρή startup κοινότητα, έντονη νυχτερινή ζωή και χαρακτηρίζεται για τη φιλικότητά της προς την LGBTQ + κοινότητα και γι’ αυτούς τους λόγους προτιμάται από τους περισσότερους νέους κάτω των 30.

  • ΜΟΝΤΡΕΑΛ, ΚΑΝΑΔΑΣ

Μόντρεαλ…γαλλιστί «c’est si bon»! Αυτή η γαλλόφωνη πόλη θεωρείται η πολιτισμική πρωτεύουσα του Καναδά και είναι η κοσμοπολίτικη ενσάρκωση του στυλ του Κεμπέκ. Έλαβε υψηλές βαθμολογίες για τη νυχτερινή της ζωή, σύμφωνα με την κατάταξη και βρέθηκε καθόλου άδικα στη δεύτερη θέση

  • ΛΟΝΔΙΝΟ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Φαίνεται πως ο βροχερός καιρός δεν επηρέασε καθόλου τους νέους μιας και το Λονδίνο έλαβε υψηλές βαθμολογίες όσον αφορά τα πανεπιστήμια, τις νεοσύστατες επιχειρήσεις, την ανεκτικότητα και τη νυχτερινή ζωή.

  • ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Σημείωσε την υψηλότερη βαθμολογία όσον αφορά την προσωπική ελευθερία και την επιλογή, σύμφωνα με την κατάταξη.

  • ΤΟΡΟΝΤΟ, ΚΑΝΑΔΑΣ

Το Τορόντο σήμερα είναι η οικονομική πρωτεύουσα του Καναδά και αποτελεί ένα από τα πλέον κοσμοπολίτικα αστικά κέντρα του κόσμου. Έλαβε υψηλές βαθμολογίες στη νυχτερινή ζωή.

  • ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ, ΚΑΝΑΔΑΣ

Τρεις καναδικές πόλεις βρίσκονται στον κατάλογο του Nestpick και όλες έλαβαν υψηλές βαθμολογίες χάρη στη φιλικότητα προς τη μετανάστευση.

  • ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, ΙΣΠΑΝΙΑ

Με πλούσια πολιτιστική ζωή, μεσογειακό κλίμα και πολύ καλές ευκαιρίες διασκέδασης η Βαρκελώνη σημείωσε υψηλές βαθμολογίες στη νυχτερινή ζωή.

  • ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΗΠΑ

Η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη των Ηνωμένων Πολιτείων και ένας από τους πιο πυκνοκατοικημένους αστικούς οικισμούς στον κόσμο, σημείωσε υψηλές βαθμολογίες σε όλους τους παράγοντες που σχετίζονται με το «επιχειρηματικό οικοσύστημα». Σημείωσε επίσης σχετικά υψηλούς βαθμούς σε παράγοντες όπως η ανεκτικότητα και η διαβίωση.

  • ΚΟΛΩΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας,η πόλη της Κολωνίας είναι γνωστή για τον πλούσιο πολιτισμό και τον γοτθικό καθεδρικό ναό.

  • ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Μπορεί να έγινε διεθνώς γνωστή λόγω του ποδοσφαίρου, ωστόσο, η πόλη του Μάντσεστερ στην προκειμένη περίπτωση αναδείχθηκε σημειώνοντας μεγάλη βαθμολογία σε παράγοντες της κατάταξης, όπως η προσωπική ελευθερία και η επιλογή και στην φιλικότητα προς την LGBTQ + κοινότητα.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …