Παρασκευή , 26/04/2024

Έρευνα ΣΟΚ: Οι γυναίκες απατούν τους συντρόφους τους μέσα από το Netflix!

Δεν χρειάζεται να το αρνηθείς. Το Netflix έχει καταφέρει να γίνει η προέκταση του τηλεκοντρόλ σου και η καθημερινή σου βραδινή συνήθεια. Για τους εργένηδες δεν θεωρείται πρόβλημα αυτό. Για τους δεσμευμένους όμως, φαίνεται πως όχι μόνο δημιουργεί προβλήματα, αλλά ο τρίτος στους δύο δεν χωρεί και για αυτό αποχωρεί. Και συνήθως δεν αποχωρεί το Netflix, αλλά κάποιος από το ζευγάρι.

Πιο αναλυτικά, έρευνες έχουν αποδείξει πως πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, άλλαξαν το Relationship Status τους, αρκετούς μήνες μετά την πρώτη τους συνδρομή στο Netflix, ενώ επίσης σημαντικό είναι πως αρκετοί ήταν και εκείνοι που απέκτησαν σύντροφο λίγο μετά την πρώτη είσοδο στον μαγικό κόσμο της διαδικτυακής τηλεόρασης.

Τι συνέβη λοιπόν; Ψυχολόγοι από την Αμερική, συνεργάστηκαν για να πραγματοποιήσουν μία έρευνα, με σκοπό να ανακαλύψουν τον συσχετισμό του Netflix, με την προοπτική της προσωπικής σχέσης. Τα αποτελέσματα, ίσως μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Ένα μεγάλο ποσοστό, φαίνεται να χώρισε λίγο καιρό μετά την πρώτη συνδρομή του ενός συντρόφου στο Netflix και συνήθως εκείνος που έμενε πάντα πίσω ήταν ο άντρας. Παρατηρήθηκε μάλιστα, πως πολλές γυναίκες αποφάσισαν να χωρίσουν τους συντρόφους τους, μιας και το μόνο που έκαναν, ήταν να βλέπουν σειρές και ταινίες στο Netflix.

Ο έρωτας στα χρόνια του Netflix, φαίνεται πως υπάρχει, αλλά σε ένα μικρό ποσοστό. Και ο μικρός φτερωτός θεός έρχεται μέσα από την μανία με τις ξένες σειρές και ταινίες. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 30% των ανθρώπων που συμμετείχαν, βρήκε κάποιον άλλον στην ζωή του, διότι έβλεπαν τις ίδιες σειρές.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Να τι δεν είχαν σκεφτεί στο «Ραντεβού Στα Τυφλά»

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …