Πέμπτη , 28/03/2024

Αίσχος! Παίκτης του Power of Love κάνει άσεμνες χειρονομίες επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα στο Σύνταγμα (VIDEO)

Ένα βίντεο ντροπής και οργής για παίκτη του Power of Love, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή Αποκαλυπτικά στο Epsilon.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θεοδοσίου, στο βίντεο της ντροπής πρωταγωνιστεί ο παίκτης του Power Of Love, Φίλιππος Αρβανίτης.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος παίκτης είναι από τους πιο διάσημους του παιχνιδιού, καθώς έχει ψηφιστεί ως ο πιο αγαπημένος παίκτης του ριάλιτι.

Ο Φίλιππος Αρβανίτης φαίνεται πως διακαώς ήθελε να γίνει διάσημος καθώς στο παρελθόν έχει εμφανιστεί σε εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με μποξεράρακι αλλά και στις “Οικογενειακές Ιστορίες”.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο παίκτης του Power of Love, κάνει ερωτήσεις σεξιστικού περιεχομένου σε ανυποψίαστες γυναίκες στην Ερμού, ενώ στο χρονικό σημείο 3.07 επιδίδεται σε άσεμνη χειρονομία επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα.

Η κατάντια της ελληνικής τηλεόρασης που προβάλει μέσα από ριάλιτι ανθρώπους δίχως υπόσταση, ουσία και περιεχόμενο που έχουν ως μοναδικό μέλημα τους να γίνουν γνωστοί με κάθε κόστος, προσβάλλοντας μάλιστα ανυποψίαστους πολίτες και τηλεθεατές.

Άραγε ο ΣΚΑΪ, επικροτεί τέτοιες προσωπικότητες και συμπεριφορές προβάλλοντας τους ως πρότυπα;

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …