Παρασκευή , 29/03/2024

Αγωνία για την εκπομπή της Πάνια στο Open! Κατήγγειλε τη σύμβαση με την εταιρία παραγωγής

Αγωνία για την Αννίτα Πάνια και την εκπομπή της στο Open, καθώς είναι πολύ πιθανόν το «Αννίτα κοίτα» να κοπεί από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η γνωστή παρουσιάστρια είναι απλήρωτη εδώ και τέσσερις μήνες! Βέβαια ο τηλεοπτικός σταθμός του Ιβάν Σαββίδη δεν έχει καμία ανάμειξη σε αυτό, καθώς η ώρα που προβάλλεται η εκπομπή της Αννίτας είναι «νοικιασμένη» από εταιρία παραγωγής, η οποία ανήκει στον ιδιοκτήτη του καναλιού Epsilon Φίλιππο Βρυώνη.

Με άλλα λόγια, ο τελευταίος ήταν που προσέλαβε την Αννίτα Πάνια για να κάνει εκπομπή στο Open, την ώρα που είχε συμφωνήσει με το κανάλι αντί αμοιβής. Ως εκ τούτου, με εκείνον έγινε και η οικονομική συμφωνία της Πάνια. Όπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, η παρουσιάστρια προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασής της με την εταιρία παραγωγής του Φίλιππου Βρυώνη, αφού -όπως προαναφέραμε- η ίδια, αλλά και οι συνεργάτες της δεν έχουν πάρει την αμοιβή τους εδώ και περίπου τέσσερις μήνες.

Μάλιστα, η Αννίτα έχει ρήτρα στο συμβόλαιό της, που αναφέρει ότι μπορεί να αποχωρήσει αν δεν πληρωθεί για δύο μήνες. Ο ιδιοκτήτης του περιφερειακού πλέον τηλεοπτικού σταθμού Epsilon αντέδρασε στην απόφαση της παρουσιάστριας, λέγοντας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της. Αυτή τη στιγμή οι δικηγόροι των δύο πλευρών βρίσκονται σε συζητήσεις, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή», μήπως και αποφευχθεί το κόψιμο της εκπομπής της παρουσιάστριας.

Σε επικοινωνία που είχε η «Espresso» με άνθρωπο από το πολύ στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας, η ίδια δεν επιθυμεί να κάνει κάποιο σχόλιο ούτε όμως προσχώρησε σε διάψευση των πληροφοριών μας.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η εκπομπή «Αννίτα κοίτα» έπαιξε σε επανάληψη, με την παρουσιάστρια να επικαλείται λόγους υγείας, περνώντας το δικό της μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso, Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …