Παρασκευή , 19/04/2024

Αθηνά Γιαννακάκη: «Είμαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, κοντά στους συμπολίτες μου» – Η όμορφη Θεσσαλονικιά, υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 

Η Αθήνα Γουμένη Γιαννακάκη είναι ενεργό μέλος της Θεσσαλονίκης καθώς ζει και εργάζεται στην όμορφη πόλη του Βορρά συμμετέχοντας εδώ και πολλά χρόνια άτυπα σε κοινωνικές και επιχειρηματικές δράσεις του τόπου της. Έχει ασχοληθεί με το marketing, με την μόδα αλλά και ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Η νεαρή εντυπωσιακή ξανθιά Θεσσαλονικιά βάζει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Ιωάννη Νασιούλα, «Νέα αρχή για την Θεσσαλονίκη» και φιλοδοξεί μέσα από το δικό της μετερίζι να βοηθήσει τους συμπολίτες της και την πόλη της.

Πώς αποφάσισες να θέσεις υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του κυρίου Νασιούλα;

Μου μπήκε η ιδέα σε μια συγκέντρωση για βράβευση επιχειρηματιών που παρευρέθηκα,  άκουσα διάφορες απόψεις και κατέληξα στην παράταξη του κύριου Ιωάννη Νασιούλα γιατί ήταν πιο κοντά στη δική μου ιδεολογία και  έχει τα πιο αδρά επιχειρήματα με γνώση εμπεριστατωμένη.

Που θα δώσεις προτεραιότητα εάν εκλεγείς δημοτική σύμβουλος;

Στα πιο μικρά και καθημερινά  προβλήματα που είναι εμπόδια και γίνονται βουνό για την καθημερινότητα του πολίτη που ζει σε μια πόλη.

Γιατί κάποιος να ψηφίσει τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη»;

Είναι ένα νέο ξεκίνημα στην πλειοψηφία από νέους που έχουν όμως να επιδείξουν σημαντικές περγαμινές στον επαγγελματικό βίο και στη κοινωνική ζωή με τις πιο αγνές αλλά στέρεες  προτάσεις  που δείχνουν ότι μπορούμε να πάρουμε τα  ηνία και την ανάληψη των ευθυνών ως οφείλουμε σαν νέα γενιά.

Μια γυναίκα όμορφη και εντυπωσιακή όπως εσύ κατεβαίνει στην πολιτική. Πώς σε αντιμετωπίζουν οι υπόλοιποι συνυποψήφιοί σου;

Εκτός από τα κομπλιμέντα που είπες και σε ευχαριστώ πολύ θέλω να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου και έχω συναναστραφεί με ανθρώπους όλων των κοινωνικών και οικονομικών τάξεων και παρόλο την εντυπωσιακή εμφάνιση είμαι και το κορίτσι της διπλανής πόρτας που μιλάει με απλούς ανθρώπους που έχουν προβλήματα και παράπονα για την υπάρχουσα κατάσταση που λειτουργούν σαν είδος ψυχολόγου χαχα και θέλω να ακουστούν όλα αυτά. Όσο για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου προφανώς με αντιμετωπίζουν σαν ωραία γυναίκα αλλά πιστεύω έχουν καταλάβει και τις θέσεις και τις απόψεις μου.

Θεωρείς χρειάζονται νέα πρόσωπα «άφθαρτα» στην τοπική αυτοδιοίκηση;

Προφανώς χρειάζονται νέα πρόσωπα με όρεξη και όνειρα προς πραγματοποίηση πρόσωπα ενεργητικά κα όχι παθητικά.

Θα σε ενδιέφερε μια πολιτική «καριέρα;»

Χμμ αυτή η ερώτηση είναι δύσκολη . Θα σου πω απλά ότι με ενδιαφέρει το καλύτερο για τον άνθρωπο . ‘Ισως ασχοληθώ περαιτέρω  αν μου δοθεί η ευκαιρία να λάβω μέρος στην εξουσία και αν αυτό παρουσιάσει έργο να ασχοληθώ.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …