Τρίτη , 19/03/2024

Αλέξανδρος Τριανταφύλλου: O πετυχημένος μετρ που άφησε την Κρήτη για να ακολουθήσει τα όνειρά του στην Αθήνα

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης

Ο Αλέξανδρος Τριανταφύλλου αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς μετρ της Αθήνας, καθώς εργάζεται σε μεγάλα club της πρωτεύουσας. Πριν από τέσσερα χρόνια άφησε την ζωή του στην Κρήτη και ήρθε στην Αθήνα προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρό του και να γίνει μετρ. Τα κατάφερε και σήμερα αποτελεί ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο της «νύχτας» με χιλιάδες followers στο Instagram. Μιλώντας στο Label News μας αναφέρει τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο χώρος λόγω του κορονοϊού αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια.

 – Πόσο έχει επηρεάσει οικονομικά τους επιχειρηματίες και τους υπαλλήλους σε bar και club η κατάσταση με τον κορονοϊό;

Πολλοί επιχειρηματίες έχοντας ήδη τις επιχειρήσεις τους κλειστές για 3 μήνες είναι φανερό ότι οδηγούνται οικονομικά στον γκρεμό καθώς επίσης πολλοί από αυτούς έχουν βάλει και λεφτά σε ανακαινίσεις.  Οπότε τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο οικονομικά καθώς «πλακώνονται» οι επιχειρήσεις από χρέη…. Όσον αφορά τους υπαλλήλους όπως είμαι και εγώ μας έχει ρίξει πολύ οικονομικά καθώς, τα έξοδα τρέχουν εδώ και τρεις μήνες και έχοντας έσοδα μηδέν, καταλαβαίνετε η κατάσταση είναι δύσκολη.

Ευελπιστούμε τουλάχιστον αρχές με μέσα Ιουλίου να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και τα κλαμπ, εννοείται με τους περιορισμούς που θα μας επιβάλλουν

Θα υπάρξει νυχτερινή διασκέδαση φέτος το καλοκαίρι και τι αλλαγές θα δούμε;

 Τα μαγαζιά ακόμα και τα κλαμπ το έχουν γυρίσει πιο πολύ σε all day, δηλαδή ξεκινάνε το πρωί και πηγαίνουν μέχρι τις 2 το βράδυ οπότε καταλαβαίνετε ότι σε πρώτη φάση η νυχτερινή διασκέδαση θα αργήσει λίγο. Ευελπιστούμε τουλάχιστον αρχές με μέσα Ιουλίου να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και τα κλαμπ, εννοείται με τους περιορισμούς που θα μας επιβάλλουν.

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς ως μετρ σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας;

Μου άρεσε πάντα η νύχτα και έχοντας δει τον κόσμο να ταυτίζεται μαζί μου μέσα από τα social media ξύπνησα ένα πρωί και είπα θα πάω Αθήνα να ασχοληθώ με αυτό, ενώ εμένα Κρήτη και έτσι ξεκίνησα.

Για να ξεχωρίζει κάποιος σαν μετρ πρέπει να έχει την δική του ταυτότητα να διαφέρει από τους άλλους ώστε να τον ξεχωρίζει ο κόσμος να είναι ευγενικός και αληθινός

Πώς ξεχωρίζει ένας μετρ και θεωρείται επιτυχημένος στην δουλειά του;

Για να ξεχωρίζει κάποιος σαν μετρ πρέπει να έχει την δική του ταυτότητα να διαφέρει από τους άλλους ώστε να τον ξεχωρίζει ο κόσμος να είναι ευγενικός και αληθινός.

Ποιες είναι οι δυσκολίες που υπάρχουν στην «νύχτα»;

Η νύχτα έχει τις δικές τις δυσκολίες όπως όλες οι άλλες δουλειές. Κάποιες από αυτές είναι οι καταχρήσεις που πρέπει να τις αποφεύγεις. Δεύτερο να πατάς στο έδαφος να μην πετάς στα σύννεφα και να νιώθεις ξεχωριστός επειδή δουλεύεις νύχτα.  Η νύχτα  είναι όπως όλες οι άλλες δουλειές…. να  έχεις τα μυαλά στο κεφάλι σου μέσα να τελειώνεις την δουλειά σου και να γυρνάς κύριος στο σπίτι σου.

Ένα από τα όνειρα μου στο μέλλον είναι να ασχοληθώ με την εστίαση και τα μαγαζιά επιχειρηματικά και όχι σαν υπάλληλος

Είσαι διοργανωτής και μεγάλων event και party στην Αθήνα. Μίλησε μας για αυτά.

Έχω την χαρά να έχω δίπλα μου μια πάρα πολύ ικανή ομάδα που εκτός από συνεργάτες είναι και φίλοι μου. Σε αυτούς οφείλω πολύ μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας που ίσως έχω κάνει στα πάρτι. Μαζί τους σχεδιάζω να κάνω πολύ όμορφα πράγματα στο προσεχές μέλλον.

 – Ποια είναι τα όνειρά σου για το μέλλον; Θα σε ενδιέφερε να δραστηριοποιηθείς επιχειρηματικά;

Ένα από τα όνειρα μου στο μέλλον είναι να ασχοληθώ με την εστίαση και τα μαγαζιά επιχειρηματικά και όχι σαν υπάλληλος. Πιστεύω ότι βρίσκομαι στον σωστό δρόμο.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …