Πέμπτη , 18/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα Μεταγραφή «Βόμβα» για το Epsilon – Mε αυτό το όνομα ο Τηλεοπτικός Σταθμός θέλει να «χτυπήσει» Πρωτιά στην Τηλεθέαση! Η συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον …

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Μεγάλη η σημερινή ημέρα για τον Ιβάν Σαββίδη που περιμένει να σηκώσει την κούπα κόντρα στην ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου.

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Epsilon Ιβάν Σαββίδης σήμερα το μεσημέρι έβαλε «γκολ» σε μια μεγάλη συμφωνία καθώς συνάντησε προσωπικά στα γραφεία του Epsilon στα Μελίσσια τον Τζώνη Καλημέρη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Label News, o έμπειρος άνδρας των ΜΜΕ Τζώνη Καλημέρης,  είναι πολύ κοντά στο να τα βρει με τον Ιβάν και πλέον να αναλάβει κομβικό διοικητικό πόστο στο νέο Εpsilon.

Την στιγμή που η Άλκηστις Μαραγκουδάκη απολαμβάνει την πλήρη στήριξη της διοίκησης του Τηλεοπτικού Σταθμού ως Διευθύντρια Ψυχαγωγικού, o Tζώνη Καλημέρης θα αναλάβει την θέση του Γενικού Διευθυντή, που κατείχε μέχρι σήμερα ο Βρετανός Ed Hall. 

Ο Τζώνη Καλημέρης αποτελεί έναν πολύ έμπειρο άνθρωπο των Media. Έχει περάσει ως  Διευθυντής και Διοικητικό Στέλεχος από το STAR, MEGA, ALPHA, EΡΤ ενώ η τελευταία του συνεργασία για 3 χρόνια ήταν με τον ΑΝΤ1 ως γενικός Διευθυντής.

Φαίνεται πώς το Εpsilon έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη για την νέα Τηλεοπτική σεζόν ποντάροντας σε δυνατά ονόματα και εκπομπές. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της εκπομπής «Εξάντας», ένα ντοκιμαντέρ με ποιότητα και έρευνα που έχουν αγαπήσει οι τηλεθεατές και προβαλλόταν  με μεγάλη επιτυχία στην ΕΡΤ.

Όλα αυτά, με ένα μεγάλο «αγκάθι», όμως. Τον Μένιο Φουρθιώτη που «στοιχειώνει» με την παρουσία του τον τηλεοπτικό σταθμό, με την «ρετσινιά» του κιτς και των επεισοδίων που έχει δημιουργήσει ως παρουσιαστής και πρώην Διευθυντής του Τηλεοπτικού Σταθμού.

Θα καταφέρει το Εpsilon να απεμπλακεί από τον Φουρθιώτη και να χαράξει μια νέα ημέρα με σοβαρότητα και ποιότητα όπως θέλει ο Ιβάν Σαββίδης;

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …