Παρασκευή , 19/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Διάσημος Τραγουδιστής, οι Απειλές από Πασίγνωστο Παρουσιαστή, οι Καταγγελίες και ο Ζάμπλουτος Σεΐχης – “Σφάζονται” για τα “μάτια” του Άραβα

Διάσημος τραγουδιστής για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και τα talent show που συμμετείχε καταγγέλλει ότι τον απειλεί πασίγνωστος παρουσιαστής.

Η ιστορία με τον τραγουδιστή είναι γνωστή καθώς ένα περίπου χρόνο πριν είχε γίνει θέμα συζήτησης στα media για την γνωριμία του με ζάμπλουτο  Σεΐχη ο οποίος ήθελε να τον πάρει μαζί του και μάλιστα του ζήτησε να κάνει και αλλαγή φύλου!

Τότε ο τραγουδιστής Σαράντης Κρεμιζάκης είχε δηλώσει:

«Μιλήσαμε αρχικά στο διαδίκτυο και μετά όταν ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα με το κότερο του μου ζήτησε να συναντηθούμε. Ο συγκεκριμένος μου είπε ότι θα είναι μέσα στους επενδυτές για το ελληνικό αεροδρόμιο και του ζήτησα να με φέρει σε επαφή με κάποιον από τους συνεταίρους του γιατί ήθελα κι εγώ να ασχοληθώ με αυτό. Ωστόσο κάποια στιγμή διέρρευσαν φωτογραφίες μου με τον Σεΐχη από το σκάφος… Ο συγκεκριμένος μου ζήτησε να κάνω αλλαγή φύλου. Το σκέφτομαι… Αν μου δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ή με φέρει σε επαφή με τα άτομα που ζήτησα, θα την κάνω την αλλαγή φύλλου! Προφανώς καταλαβαίνεις πως αν θες να παντρευτείς Σεΐχη θα πρέπει να είσαι γυναίκα ή το κάνεις για να προστατεύσεις την εικόνα σου, να κάνεις την ζωή σου, και να μην σε αναγνωρίζουν …»

Σήμερα λοιπόν ο τραγουδιστής επιστρέφει και καταγγέλλει στο Label News, ότι πασίγνωστος παρουσιαστής του ζήτησε να του κάνει γνωριμία με τον Σεΐχη για να τον «εκμεταλλευτεί» οικονομικά και να κάνουν μαζί μπίζνες.

Όταν ο Σαράντης αρνήθηκε, σύμφωνα με τον ίδιο, ο παρουσιαστής τον απείλησε ότι θα τον κάνει «ρόμπα» στην τηλεοπτική του εκπομπή, παρουσιάζοντάς τον ως καρικατούρα και κλόουν διασύροντάς τον παίζοντας βίντεο από παλαιότερες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Ο τραγουδιστής παρά τις απειλές μένει απτόητος συνεχίζοντας να κρατάει την ισχυρή γνωριμία για τον ίδιο.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …