Τετάρτη , 24/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στο Epsilon η Ιωάννα Λίλη με δική της εκπομπή και όχι στην θέση του Φουρθιώτη – Ποιος θα πάρει την θέση του Μένιου στον Τηλεοπτικό Σταθμό – Αποκαλυπτικό Ρεπορτάζ

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Οι αλλαγές στο Epsilon είναι ραγδαίες και με γρήγορους ρυθμούς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ιωάννα Λίλη και ο Νίκος Κοκλώνης θα είναι συμπαρουσιαστές στην θέση του Μένιου Φουρθιώτη που τελειώνει τον Ιούνιο με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η αλήθεια όμως είναι άλλη και έρχεται αποκλειστικά στο Label News. Κάτι παραπάνω από σίγουρο είναι ότι ο Μένιος Φουρθιώτης δεν θα ανήκει πλέον στο Epsilon την νέα σεζόν. Την θέση του θα πάρει ο Νίκος Κοκλώνης που θα παρουσιάζει στην θέση του «Αποκαλυπτικά», lifestyle εκπομπή μονός του χωρίς την Ιωάννα.

Μάλιστα ο Κοκλώνης θα παρουσιάζει στο Epsilon και το Celebrity Travel που φέτος προβάλλεται στον ΑΝΤ1 και πέρυσι στον ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Λίλη λοιπόν έχει συμφωνήσει με το Epsilon και θα την δούμε από Σεπτέμβρη ξανά στην τηλεόραση, όχι όμως στην θέση του Φουρθιώτη μαζί με τον Κοκλώνη όπως γράφτηκε. Η όμορφη παρουσιάστρια από την Θεσσαλονίκη θα έχει δική της εκπομπή, χωρίς συμπαρουσιαστή.

Η όμορφη παρουσιάστρια από την Θεσσαλονίκη θα έχει δική της εκπομπή, χωρίς συμπαρουσιαστή.

Να θυμίσουμε πώς η Ιωάννα Λίλη έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη καθώς ο σύζυγος της Θοδωρής Ζαγοράκης είναι πολύ καλός φίλος με τον επιχειρηματία και Πρόεδρο του ΠΑΟΚ και μάλιστα η αδελφή της Λίλη είναι υπεύθυνη στις δημόσιες σχέσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Συνοψίζοντας, ο Νίκος Κοκλώνης αναλαμβάνει την εκπομπή του Φουρθιώτη στην θέση της εκπομπής Αποκαλυπτικά που είναι πολύ πιθανόν να «τρέξει» και το καλοκαίρι και η Ιωάννα Λίλη κάνει δική της εκπομπή από τον Σεπτέμβρη στο Epsilon.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …