Τετάρτη , 24/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ LABEL NEWS: Αχώριστοι ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα – Τρελά ερωτευμένος ο Διεθνής Ποδοσφαιριστής ακολουθεί την νεαρή όμορφη ηθοποιό σε κάθε της βήμα – Που τους εντόπισε ο φωτογραφικός μας φακός (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Kυριάκος Θεοδοσίου

Σε σχέση είναι εδώ και 7 περίπου μήνες, όπως είναι γνωστό, ο γνωστός ποδοσφαιριστής, Γιώργος Σαμαράς και η πολλά υποσχόμενη καλλονή ηθοποιός, Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Ο έρωτάς τους φαίνεται πως είναι τόσο δυνατός που στιγμή δεν μπορεί ο ένας μακριά από τον άλλον! Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται, αφού περιοδεία με την Κωνσταντίνα που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ» κάνει κι ο διεθνής ποδοσφαιριστής!

Το ζευγάρι βρίσκεται… στα μέλια και περνά πολύ χρόνο μαζί στην περιοδεία μένοντας αρκετά μακριά από τον υπόλοιπο θίασο, κάνοντας κάτι σα… μήνα του μέλιτος μεταξύ άλλων με βόλτες για δύο στις πόλεις που παίζει η Κωνσταντίνα!

Απόδειξη πάντως η παρακάτω φωτογραφία από μαγαζί που έφαγε ο θίασος στην Έδεσσα στην οποία και έπαιξαν την Δευτέρα το «Εξοχικό».

Πάντως, όπως ακούγεται το ζευγάρι θα ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της ηθοποιού κάνοντας τις δικές του διακοπές μακριά από όλους κι από όλα!

«Είμαι διπλά ευτυχισμένη τώρα που ξεκινά η περιοδεία μας», είχε δηλώσει η Κωνσταντίνα λίγο πριν την έναρξη της περιοδείας της προφανώς διότι γνώριζε ήδη πως σ’ αυτή το χέρι της θα κρατούσε ο αγαπημένος της!

Να θυμίσουμε πώς την Κωνσταντίνα Κομμάτα την γνωρίσαμε μέσα από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη που συμμετείχε, αλλά και τον ρόλο της στην σειρά «Οι Συμμαθητές».

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …