Σάββατο , 20/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚA ΣΤΟ LABEL NEWS: H καυστική απάντηση του MEGA στο Epsilon και στον Μένιο Φουρθιώτη για το τρέιλερ της εκπομπής του «Αποκαλυπτικά» – Μετά τις «σκληρές» δηλώσεις από Χρυσούλα Διαβάτη και Ντίνα Κώνστα στο Label News

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Έπειτα από τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά το αποκλειστικό Ρεπορτάζ του Label News για τις μηνύσεις που ετοιμάζουν οι ηθοποιοί Ντίνα Κώνστα και Χρυσούλα Διαβάτη κατά του Epsilon και του Μένιου Φουρθιώτη έρχεται το Mega να δώσει την δική του απάντηση μιλώντας αποκλειστικά στο Label News.

Oι καταξιωμένες ηθοποιοί Ντίνα Κώνστα και Χρυσούλα Διαβατή ετοιμάζουν μηνύσεις κατά του Μένιου Φουρθιώτη και του Epsilon, καθώς στο trailer της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» για την νέα σεζόν εμφανίζονται οι δύο τους σε σκηνή που είχαν παίξει στο παρελθόν στην σειρά «Δύο Ξένοι» του Mega χωρίς ποτέ να τους ζητηθεί η παραχώρηση  άδειας πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων για να χρησιμοποιηθούν τα πρόσωπά τους.

Η εν λόγω εκπομπή χρησιμοποίησε τα πρόσωπα των δύο ηθοποιών χωρίς ποτέ να ερωτηθούν όπως μας ενημέρωσαν,  πόσο μάλλον περισσότερο να ζητήσουν την άδεια τους για την εμπορική εκμετάλλευση και προβολή για λογαριασμό του τρέιλερ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά».

To Μega δίνει την δική του καυστική απάντηση αποκλειστικά στο Label News καθώς η πετυχημένη σειρά  «Δύο Ξένοι» ανήκει στο Μεγάλο Κανάλι.

Χάρης Γούλιος – Υπεύθυνος Eπικοινωνίας Mega

«Όταν θέλει ένας σταθμός να χρησιμοποιήσει υλικό που ανήκει σε άλλο κανάλι, ενημερώνει για την πρόθεσή του και ζητά άδεια.

 Όλοι ξέρουμε ότι οι «Δυο Ξένοι» ήταν και παραμένουν ένα εξαιρετικά πετυχημένο προϊόν  στην ταινιοθήκη του Μega!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ζητήθηκε από το Mega άδεια για να παίξει το απόσπασμα από τους Δύο Ξένους.  Το αν θα την δίναμε είναι άλλο ζήτημα!»

Παρά τα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Mega, όπως φαίνεται στέκονται αξιοπρεπείς και επαγγελματίες βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους!

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …