Παρασκευή , 26/04/2024

Από τις πασαρέλες και το modeling κατακτά και τις επιχειρήσεις – Τι είναι το Listen2Find της Μαρίας Ψηλού

Πηγή: Εφημερίδα Espresso 

Από τον Βαγγέλη Καράλη

Στροφή 180 μοιρών για την πρώην Star Hellas Μαρία Ψηλού, καθώς εκτός από το γεγονός που έγινε παντρεύτηκε και έγινε μανούλα, πλέον αφήνει τις πασαρέλες και γίνεται επιχειρηματίας ιδρύοντας μια πρωτοπόρα start up εταιρεία ηλεκτρονικής πλατφόρμας αναζήτησης αγγελιών. Μιλώντας στην espresso περιγράφει την καθημερινότητά της ως μητέρα και σύζυγος στο πλευρό του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Ψηλού, αλλά και την απόφαση της πρώην Star Hellas 2017 να αφήσει τις πασαρέλες και το modeling και να ασχοληθεί με τον χώρο των επιχειρήσεων.

  • Τι κάνει σήμερα η Μαρία Ψηλού σε τι φάση της ζωής σου σε πετυχαίνουμε;

Βιώνω την καλύτερη στιγμή της ζωής μου ως σύζυγος και μητέρα έχω έναν εξαιρετικό σύζυγο και μία καταπληκτική κόρη η απόλυτη ευτυχία. Είναι σημαντικό ο άνθρωπος να μην ξεχνάει το σκοπό της ζωής του, δηλαδή την δημιουργία οικογένειας. Είμαστε άνθρωποι και κάθε άνθρωπος εν τέλει χρειάζεται αγάπη και στοργή για να ζει ευτυχισμένος.

  • Πώς νοιώθεις ως μητέρα, πώς είναι η καθημερινότητά σου;

Είναι υπέροχο να ξυπνάς το πρωί και να παίρνεις αγάπη από τους ανθρώπους που σε αγαπούν την οικογένειά σου. Σου δίνει τη δύναμη να ανταπεξέλθεις σε όλες τις απαιτήσεις της καθημερινότητας σου με το σύζυγό μου ταξιδεύουμε πάρα πολύ συχνά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αυτό που μας δίνει δύναμη είναι η κόρη μας! Γυρνώντας ξέρουμε ότι θα είναι εκεί θα μας περιμένει με την πιο ζεστή αγκαλιά της! Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να κάνω πολλά πράγματα στη ζωή μου, έτσι το πρόγραμμα μου είναι πάντα γεμάτο. Γι’ αυτό φροντίζω όταν είμαι Ελλάδα να περνάω όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με την κόρη μου. Μαρέσει να μαθαίνει πράγματα από εμένα, μαρέσει να παίζουμε μαζί, να κοιμόμαστε μαζί, να τρώμε μαζί, γενικά να κάνουμε τα πάντα μαζί!

  • Θα ήθελα να μιλήσουμε για το νέο σου επαγγελματικό βήμα, καθώς από τις πασαρέλες και τα καλλιστεία πλέον ξεκινάς κάτι τελείως διαφορετικό.

Είμαι της άποψης ότι ο άνθρωπος γεννιέται για να εξελίσσεται αυτό κάνω και εγώ εξελίσσομαι! Στη ζωή μου καταξιώθηκα με την μέγιστη επιτυχία στο χώρο της ομορφιάς στέφθηκα Σταρ Ελλάς για το 2017, εκπροσώπησα την χώρα μας στα μις κόσμος, έτσι θεωρώ πως ολοκλήρωσα επιτυχώς το κομμάτι αυτό της ζωής μου. Τώρα απλώς προχωρώ σε κάτι τελείως διαφορετικό… Στον επιχειρηματικό κόσμο. Θέλοντας να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου σε αυτόν τον τομέα και πάντα έχοντας ως μέντορα και συμβουλάτορά τον σύζυγό μου δεδομένου ότι είναι ένας απόλυτα καταξιωμένος επιχειρηματίας, δημιούργησα μία παγκόσμια «καινοτομία» την εταιρεία listen2find (άκου τι ψάχνεις ) . Πρόκειται για μία ηλεκτρονική πλατφόρμα αναζήτησης αγγελιών που αλλάζει τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για τις αγγελίες. Τώρα οι αγγελίες άλλαξαν έχουν τη δική τους « φωνή». Εννοώντας με αυτό πως ο κάθε χρήστης καθώς δημιουργεί την δική του αγγελία έχει τη δυνατότητα πέρα από φωτογραφίες, βίντεο και κείμενο να προσθέσει την …ηχογράφηση της αγγελίας του με τη δική του φωνή! Κάνοντας έτσι την πλατφόρμα ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον για όλους μας. Δίνουμε μεγάλη βάση στην επέκταση της πλατφόρμας μας παγκοσμίως με σκοπό να προσελκύσουμε νέους επενδυτές για την Ελλάδα. Ήδη η wall street journal μέσω της mansion global που αφορά αποκλειστικά real estate από 1 Μαρτίου παίζει το listen2find  σε όλη την Αμερική. Τέλος ελπίζω να καταφέρω να βραβεύσω την εταιρεία μου ως την πιο επιτυχημένη start up εταιρεία για το 2022.

  • Τι αλλαγές βλέπεις στον χώρο του modeling στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια;

Δυστυχώς το επίπεδο του μόντελινγκ στην Ελλάδα ποια είναι χαμηλό. Οι απολαβές είναι ελάχιστες σχεδόν μηδαμινές. Δεν υπάρχουν οι σωστές υποδομές για να στηρίξουν μία επιτυχημένη καριέρα σε αυτόν τον τομέα, με αποτέλεσμα πολλά κορίτσια που θα άξιζαν να κάνουν πολλά πράγματα στο χώρο καταφεύγουν στο εξωτερικό όπου εκεί οι ευκαιρίες Είναι περισσότερες.

  • Κλείνοντας θα ήθελα να μου σχολιάσεις τις αποκαλύψεις αναφορικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο της μόδας.

Συμφωνώ με το γεγονός ότι πρέπει να καταγγέλλονται άμεσα τέτοιου είδους σεξουαλικής  παρενόχλησης από τα θύματα αυτών χωρίς κανένα φόβο( πχ κοινωνικό, οικονομικό)  και αναστολές. Οι δράστες θα πρέπει να τιμωρούνται με την μέγιστη των ποινών ιδίως όταν εμπλέκεται ανήλικο άτομο όταν συμβαίνει ένα τόσο απάνθρωπο και άρρωστο έγκλημα πρέπει να έχουμε το Ψυχικό σθένος να το αντιμετωπίσουμε και να το καταγγείλουμε άμεσα χωρίς κανένα δισταγμό ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ένα μεγάλο μπράβο στις γυναίκες που βρήκαν την δύναμη και το κουράγιο έστω και έπειτα από το πέρας πολλών ετών να καταγγείλουν τέτοιου είδους πράξεις ώστε να λάμψει στο φως της δημοσιότητας Η αλήθεια για το ποιόν αυτών των εγκληματιών.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …