Πέμπτη , 28/03/2024

Αρναούτογλου-Λιάγκας: Ποιος ανανέωσε, ποιος περιμένει το κρίσιμο ραντεβού με τον ΑΝΤ1;

Μπορεί οι σχέσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην αρχή της σεζόν με τον ΑΝΤ1 να ήταν «παγωμένες» καθώς δεν είχε βρεθεί εκπομπή για τον παρουσιαστή, με τον Γρηγόρη συχνά-πυκνά, να εκφράζει την δυσαρέσκειά του.

Στα μέσα της  σεζόν όμως ο Αρναούτογλου ανέλαβε τον δεύτερο κύκλο του «THE 2NIGHT SHOW», με την εκπομπή να έχει διάφορα σκαμπανεβάσματα στα νούμερα τηλεθέασης. Παρόλα αυτά ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ανανέωσε το συμβόλαιο του παρουσιαστή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ανανέωση του Αρναούτογλου σημαίνει το τέλος του Λιάγκα; 

Αύριο Παρασκευή 30/5, ο τηλεοπτικός σταθμός Αντ1 θα αποφασίσει και για τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής την σεζόν που μας πέρασε ήταν στον «πάγο» καθώς ναι μεν άνηκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και πληρωνόταν, (αδρά μάλιστα με πενταψήφιο νούμερο), δεν έκανε όμως εκπομπή καθώς δεν βρέθηκε project για τον παρουσιαστή. Η ανανέωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι πολύ πιθανό να σημαίνει και το τέλος του Γιώργου Λιάγκα από τον ΑΝΤ1, καθώς όπως είναι γνωστό οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι και οι καλύτερες με τον Λιάγκα να είναι δυσαρεστημένος με την διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού κάνοντας λόγο για άνιση μεταχείριση μεταξύ των δύο παρουσιαστών. Τέλος αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με το Open και τον ΣΚΑΙ.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Αρναούτογλου 

Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για 2 + 1 χρόνια. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκει στο δυναμικό του σταθμού από το 2013 έχοντας ολοκληρώσει με εξαιρετική επιτυχία πολλά σημαντικά τηλεοπτικά projects. Η ανανέωση του συμβολαίου του επιβεβαιώνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του σταθμού απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και θέτει τις βάσεις για τη συνέχιση μιας απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας.

ΡεπορτάζΒαγγέλης Καράλης, Πηγή: Star.gr

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …