Παρασκευή , 19/04/2024

Αρχοντικό Fashion Show από την ”ΕΚΦΡΑΣΗ Stores” σε συνεργασία με την ”Shine 2gether” και με παρουσιαστή τον Γιάννη Διακονικόλα

Τα καταστήματα ΕΚΦΡΑΣΗ μέσα από την έμπειρη ματιά τους, εδώ και 25 χρόνια, παρουσίασαν στο κοινό τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Σε συνεργασία με την εταιρεία Shine 2gether κάνουν τη γυναίκα να νιώθει λαμπερή, κομψή με μοναδική προσωπικότητα. Η συλλογή της ΕΚΦΡΑΣΗΣ είναι ενημερωμένη με την τελευταία τάση της μόδας δίνοντας στη γυναίκα τον luxury και comfortable fashion προορισμό της.

Μ΄ ένα λαμπερό & αρχοντικό “Fashion Show” η ΕΚΦΡΑΣΗ της Λίτσας Νικολάτου & Κέλλυς Βώσσου σε συνεργασία με την Πίτσα Μαστρογιαννάκη (Shine 2gether) που πραγματοποιήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2022 στο Bantley στο Χαϊδάρι Αττικής, έδειξαν στον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών τη δική τους Women F/W Collection 2022-2023. Πανέμορφα και αστραφτερά μοντέλα περπάτησαν δυο φορές μπροστά στο κοινό με τα προσεγμένα & πάντα υψηλών προδιαγραφών ρούχα της ΕΚΦΡΑΣΗΣ κερδίζοντας το χειροκρότημα & τον θαυμασμό όλων. Στην πρώτη τους πασαρέλα τα μοντέλα Βενέτα, Έλενα, Νικολέτα, Γωγώ, Άννα & Ζαρίνα φόρεσαν ρούχα καθημερινότητας κυρίως, ιδανικά για γυναίκες που θέλουν να κάνουν την πρωινή βόλτα τους για ψώνια στα μαγαζιά, για cafe ή brunch όπως και για απογευματινές εξόδους καθώς και για ρομαντικά ραντεβού. Κάποια απ’ αυτά τα συνολάκια θα μπορούσαν κάλλιστα να φορεθούν και στην εργασία της γυναίκας ανάλογα πάντα το είδος. Στη δεύτερη πασαρέλα τους τα πανέμορφα κορίτσια ντύθηκαν με αστραφτερά φορέματα για όλα τα γούστα των γυναικών, όντας κομψές και περιποιημένες έκαναν τους παρευρισκόμενους να παραμιλούν αφενός με την ομορφιά και το στυλ τους, αφετέρου με τις θαυμάσιες επιλογές ντυσίματος από την κυρία Λίτσα Νικολάτου, την Κέλλυ Βώσσου και την κα. Πίτσα Μαστρογιαννάκη. Φορέματα ιδανικά για τις νυχτερινές εξόδους των γυναικών για διασκέδαση και όχι μόνο.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο ηθοποιός Γιάννης Διακονικόλας. Ο νεαρός Ροδίτης καλλιτέχνης ο οποίος φέτος υποδύθηκε για κάποια επεισόδια τον λιμενικό στη δραματική σειρά του ΣΚΑΪ “Γλυκάνισος” και που σύντομα θα τον ξαναδούμε στο θεατρικό σανίδι, τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει διάφορα show (καλλιστεία, φεστιβάλ, εκδηλώσεις κλπ). Με την αστείρευτη θετική ενέργεια που τον διακρίνει άλλωστε, το άφθονο χαμόγελο του και το φυσικό ταλέντο του έδωσε άλλη διάσταση ακόμα πιο ανεβαστική στη λαμπερή αυτή βραδιά κάνοντας το fashion show ξεχωριστό και τον κόσμο που βρέθηκε στο γνωστό cafe bar restaurant των δυτικών προαστίων Αττικής να διασκεδάζει και να το ευχαριστιέται σαν να βρίσκεται σε party σε χορευτικό club. Άλλη μια επιτυχημένη παρουσίαση στο βιογραφικό του ταλαντούχου Ροδίτη που αξίζει να σημειωθεί ό,τι θα είναι και ο κεντρικός παρουσιαστής του “Athens Art Festival 2022” το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 21-23 Οκτώβρη στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι παρουσία πολλών καλλιτεχνών.

Άλλη μια απ’ τις εκπλήξεις του show ήταν η live guest εμφάνιση του τραγουδιστή Δημήτρη Παρίση. Τα τελευταία 5 χρόνια απασχολεί το Αθηναϊκό κοινό μέσα απ’ τα τραγούδια του και έχει στο ενεργητικό του και 5 κυκλοφορημένα κομμάτια. Πέρσι μάλιστα κέρδισε τις εντυπώσεις στο ριάλιτι του ANT1 “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” με το τραγούδι Freddo Espresso σε μουσική δική του και στίχους του Ιωάννη Ραφτόπουλου αποσπώντας μάλιστα τέσσερα ΝΑΙ από τους κριτές.

Μέσα στις ξεχωριστές παρουσίες ήταν κι αυτή της Alexandra Anreou άλλοτε μοντέλο, νυν επιχειρηματίας και συντονίστρια μόδας που ντύθηκε κι εκείνη με ρούχα της ΕΚΦΡΑΣΗΣ και περπάτησε στο τέλος μαζί με τα άλλα μοντέλα. Να αναφέρουμε επίσης ότι αυτή τη σεζόν η Alexandra βρίσκεται στο πάνελ της τηλεοπτικής επομπής “Πρωινό Χαμόγελο” με την Άρια Δαμουλάκη κάθε μέρα 9-10 το πρωί στο Epsilon Tv.

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς ανέλαβε ο Γεράσιμος Οικονόμου (Dj Jerronico) ένω το make up των κοριτσιών επιμελήθηκε η ταλαντούχα και σπεσιαλίστα Ραχέλα Ισλάμι. Την παραγωγή του fashion show ανέλαβε η εταιρεια “Net Promotion S.M.P.C.” και όλα τα γραφιστικά δημιουργήματα ήταν από την graphic designer Κατερίνα Ρούσου.

Ανάμεσα στις παρουσίες που ξεχώρησαν την όμορφη βραδιά του Fashion Show ήταν αυτές των 40+ The Band, του επιχειρηματίας Γιάννη Πλόσκα και της συζύγου του Παναγιώτας Τσιμπογιάννη, του δημοσιογράφου Βαγγέλη Καράλη, της ανερχόμενης και ταλαντούχας σχεδιάστριας μόδας Έλενας Βασδέκη, των ραδιοφωνικών παραγωγών Μαίρης & Έλενας της εκπομπής “Τα Streamάδια” στο Elefsis iRadio, του επιχειρηματία Γιώργου Καραβίτη, της ηθοποιού και creator του Speak Freely Βίκυς Ντούλια όπως και του παραγωγού και διοργανωτή του Athens Art Festival που έρχεται Ιωάννη Πεφάνη.

Δείτε επίσης

Διάλεξη, Ομιλία του Φιλόσοφου, Ζωγράφου Βασίλειου Αράπη – Παρουσιάζει η ηθοποιός Μαριάννα Καστανία

Λαμβάνοντας υπ όψιν την ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΗ θεώρηση, ότι το ανθρώπινο Βασίλειο, όπως και τα πάντα Συνπαντικά, …