Τρίτη , 19/03/2024

Αυξήστε την σεξουαλικότητα τις γιορτές χαρίζοντας στον εαυτό σας ένα ταντρικό μασάζ

Από την Patricia Sundari
Ίσως έχετε ακούσει για το ταντρικό μασάζ. Αλλά, ξέρετε πώς και γιατί είναι τόσο ευεργετικό για τη σεξουαλικότητα;
Η τεχνική, με καταγωγή από την Ινδία και με περισσότερα από 5.000 χρόνια ύπαρξης, είναι κάτι περισσότερο από ένα συμβατικό μασάζ. Ο στόχος του δεν είναι να χαλαρώσει τους μύες και να ανακουφίσει τις καθημερινές εντάσεις, αλλά μάλλον να διεγείρει ολόκληρο το αισθητήριο σύστημα του σώματος, προωθώντας μια νέα κατανόηση της απόλαυσης.
Το ταντρικό μασάζ λειτουργεί ως μια εξαιρετική θεραπευτική στρατηγική για τη διαδικασία της αυτογνωσίας, βοηθώντας να ξεπεραστούν τραύματα, μπλοκαρίσματα και αναστολές.
Γενικά, επικεντρώνουμε την εμπειρία μας στις πιο εμφανείς ερωτογενείς ζώνες, αποδίδοντας το ύψος της σεξουαλικής ικανοποίησης στα γεννητικά όργανα, καθώς φτάνουμε στον οργασμό μέσω αυτών.

Η ουσία του ταντρικού μασάζ προτείνει μια ανασκόπηση αυτής της ιδέας. Καταλαβαίνει ότι ολόκληρο το σώμα είναι μια πρόσκληση για ευχαρίστηση.

Ως εκ τούτου, στόχος του είναι να προκαλέσει νέα ερεθίσματα, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, διευρύνοντας την κατανόηση της σεξουαλικότητας, σε μια πραγματική διαδικασία σύνδεσης με τις ανεξερεύνητες δυνατότητες του σώματος.

Τι είναι το ταντρικό μασάζ;

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά χαλαρωτικά μασάζ, το ταντρικό μασάζ ευνοεί πολύ λεπτές πινελιές, ξυπνώντας μια πρωτότυπη αισθητηριακή σχέση.

Το ταντρικό μασάζ φέρνει και άλλα οφέλη, όπως:

Bοηθά σε περιπτώσεις κολπισμού.

Είναι μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση για την καταπολέμηση της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Μειώνει το άγχος, το στρες και την κατάθλιψη.

Τροφοδοτεί την αυτοεκτίμηση.

Εξυψώνει την αυτογνωσία.

Μειώνει τις ανασφάλειες για το σώμα και τη σχέση.

Βοήθεια σε θεραπείες τραύματος, που επηρεάζουν τη σεξουαλική ζωή.

Διεγείρει τη λίμπιντο.

Δείτε επίσης

Σπυριδούλα Καμπόλη: «Αυτό που με κάνει και ξεχωρίζω ως μασέζ είναι η αγάπη και ο σεβασμός που έχω στα σώματα που αγγίζω»

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης  Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς επαγγελματικά με το μασάζ; Ειναι κάποια πράγματα στη …