Σάββατο , 20/04/2024

Αυτά είναι τα μπαρ της Αθήνας που μπορείς να κάνεις το καλύτερο «καμάκι» χωρίς να φας «χυλόπιτα» …

Αργυρώ Αρβανίτη

Με συγχωρείται έχετε έναν αναπτήρα; συνήθως κάπως έτσι ξεκινάει η γνωριμία σε ένα μπαράκι. Η με τον πατροπαράδοτο τρόπο του κεράσματος προκειμένου ένας άντρας να καταφέρει να μιλήσει και να φλερτάρει μια γυναικά. Το πιο σημαντικό όμως για να γίνουν όλα αυτά είναι να βρεις το σωστό μαγαζί για να καταφέρεις να πλησιάσεις το άτομο που σε εκλύει. Ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα πιο γνωστά μικρά μπαρ για το σωστό και πιο εύκολο φλερτ.

Τρανζίστορ

Πρωτογένους 10, Ψυρρή

Ο χαμός που επικρατεί Παρασκευοσάββατα στο στέκι θα σας κάνει θέλοντας και μη νααναπτύξετε σχέσεις με τους θαμώνες. Ακόμα και αν είστε όμως συνεσταλμένο άτομο και σπάνια ζητάτε αναπτήρα, οι στενόμακροι πάγκοι και τα μεγάλα τραπέζια του θα σας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στο να γνωρίσετε νέο κόσμο και ότι άλλο προκύψει.

Dude

Καλαμιώτου 14

Μπαράκι με χαρακτήρα θα το έλεγες  Κοενικό, το Dude ευνοεί τις γνωριμίες μεταξύ των θαμώνων του, οι οποίοι στριμώχνονται στον στενόμακρο διάδρομο γύρω από την μεγάλη μπάρα. Βοηθούν και οι ιδιαίτερες μουσικές, που κρατούν πάντα την ατμόσφαιρα σε σούπερ κεφάτα επίπεδα, καθώς και το γεγονός ότι το Dude είναι σχεδόν πάντα ασφυκτικά γεμάτο οπότε υπάρχει πάντα πληθώρα επιλογών για νέες γνωριμίες.

7 Jokers

Στους παλιούς θαμώνες της πλατείας Μαβίλη θυμίζει το Μπρίκι, και όχι τυχαία, αφού είναι δημιουργία του ίδιου ανθρώπου. Μικρό και παρεΐστικο, με τις γνωριμίες να δίνουν και να παίρνουν, και τους θαμώνες να γίνονται όσο περνά η ώρα όλο και εμφανέστερα μια μεγάλη παρέα.

Τhe Bank Job

Tο αποτέλεσμα σε αποζημιώνει. ”Ζήσε σαν να μην υπάρχει αύριο. Εδώ όλα γίνονται ξεκάθαρα. Φλέρταρε. Ερωτεύσου, Αγάπησε”, είναι το logo που θα δεις στο site του μαγαζιού, επομένως καταλαβαίνεις τι πρόκειται να συμβεί! Εδώ, σίγουρα θα φλερτάρεις και μην ξεχάσεις να πάρεις ζακέτα γιατί σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα να κάτσεις για ώρες στον πεζόδρομο της Κολοκοτρώνη μιλώντας με την καινούργια σου γνωριμία. Το μαγαζί είναι πάντα ασφυκτικά γεμάτο και μικρό οπότε βοηθάει πολύ σε κάτι νέο.

Νoel

Σταθερή αξία και παιχνιδιάρικη διάθεση με ένα όνομα από την πιο έντονη ερωτική περίοδο του χρόνου, που είναι τα Χριστούγεννα. Θα το βρεις στην Κολοκοτρώνη και θα εντυπωσιαστείς αφού όλη την διάρκεια της ημέρας το μαγαζί έχει κόσμο. Το βράδυ που θα χαμηλώσουν τα φώτα ο στολισμός το αναδεικνύει και δεν έχεις να χάσεις τίποτα εδώ από το να πιάσεις την κουβέντα στον διπλανό σου.

 

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …