Σάββατο , 27/04/2024

Αυτή είναι η Τρανς που αποκαλύπτει ότι είχε σχέση με Μητροπολίτη: “Ήταν αμέτρητες οι φορές που κάναμε έρωτα, τον αποκαλούσα πάτερ ημών!” (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Η τρανσέξουαλ που σύμφωνα με την espesso έχει σχέση με μητροπολίτη σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει.

Η Αφροδίτη Κωνσταντίνου με το αμαρτωλό παρελθόν στα σκοτεινά δωμάτια του πληρωμένου έρωτα, λέει ότι η σχέση της άρχισε με τον Μητροπολίτη όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την πορνεία.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η ίδια ανάμεσα στους πελάτες της βρέθηκαν και πολλοί επώνυμοι επιφανείς άνδρες. Τηλεοπτικές εκπομπές και περιοδικά έχουν φιλοξενήσει την Αφροδίτη καθώς είναι από τις πρώτες γυναίκες που έκαναν αλλαγή φύλου αλλά και λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης.

Η Αφροδίτη Κωνσταντίδου λέει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα:

«Ήμουν πάντα προσεκτική, ντυμένη όπως πρέπει, χωρίς να θέλω να προκαλώ, αλλά το καμάκι που δεχόμουν δεν είχε τελειωμό. Έτσι, σε ένα προσκύνημα βρέθηκα μπροστά στον Μητροπολίτη και στο πεπρωμένο μου. Έπαθα πλάκα από την ομορφιά του, αλλά είχε και πειθώ από την πρώτη κιόλας γνωριμία. Τρελάθηκε όταν με είδε, το λάγνο βλέμμα του έλεγε πολλά. Εντυπωσιάστηκε τόσο, που ήθελε να μάθει τα πάντα για μένα. Το ίδιο έπαθα κι εγώ. Για τουλάχιστον δύο χρόνια τον είχα καψουρευτεί τόσο, που δεν ήθελα να βλέπω και να επικοινωνώ με κανέναν άλλον. Τον αποκαλούσα μάλιστα… πάτερ ημών. Τη δεύτερη φορά και αφού είχαμε ανταλλάξει πολλά μηνύματα, συναντηθήκαμε στον προσωπικό του χώρο. Εκεί νιώσαμε πολύ τρυφερά ο ένας για τον άλλον. Χωρίς να το καταλάβουμε, μέσα σε λίγα λεπτά ήμασταν γυμνοί. Αφεθήκαμε ο ένας στα χάδια του άλλου και κάναμε έρωτα.

Τότε κατάλαβα ότι και οι δύο δεν μπορούμε να ελέγξουμε το πάθος μας. Ήμουν τόσο ερωτευμένη μαζί του που δεν καταλάβαινα τίποτα. Ήμουν άρρωστη μαζί του. Με καλούσε παντού, όπου ιερουργούσε ήθελε να είμαι κι εγώ. Τον έβλεπα στο γραφείο του σαν μα μην τρέχει τίποτα. Αδιαφορούσα αν μπορεί κάποιος να υποπτευόταν τι συμβαίνει ανάμεσα σε μένα και σ’ εκείνον. Ήταν αμέτρητες οι φορές που κάναμε έρωτα κι εγώ ένιωθα κάθε φορά ότι ερχόμουν ολοένα και περισσότερο κοντά του.  Έχω ξαπλώσει με πολλούς επώνυμους, γι αυτό να μην τολμήσει κανείς να σκεφτεί πως χρησιμοποιώ τον άνθρωπο αυτόν»

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …