Παρασκευή , 19/04/2024

Αυτοί είναι οι λόγοι γα να μην κάνεις σχέση αυτό το καλοκαίρι – Γιατί τα καλύτερα Hangover γίνονται όταν είσαι Single!

Αγαπημένα μου αρσενικά, όλα αλλάζουν το καλοκαίρι και σήμερα αναλύουμε όλα όσα θα ζήσεις αν αποφασίσεις αυτό το καλοκαίρι να παραμείνεις ο single της παρέας ή να συνεχίσεις να περνάς όμορφες στιγμές με τους υπόλοιπους αδέσμευτους φίλους σου.

Γιατί σίγουρα, το καλοκαίρι είναι η εποχή της παρέας και πιο συγκεκριμένα της ανδροκρατούμενης παρέας, που πάντα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μίας παρέας θηλυκών σε ένα beach bar ή σε μία ξαπλώστρα και θα κάνει πολλές να αναρωτιούνται ποιός από όλους είναι ελεύθερος.

Χωρίς αμφιβολία, βρισκόμαστε στο διάστημα που μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με τους φίλους σου αγαπημένε μου αναγνώστη και αν είσαι από εκείνους που στις σχέσεις τους δίνουν αυτό που ονομάζουν πολύ “space” ή αλλιώς “ελευθερία κινήσεων”, τότε καλύτερα να βγάλεις από το μυαλό σου τον όρο “καλοκαιρινές διακοπές”.

Γιατί όταν αποκτήσεις σχέση, όλα μειώνονται. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όσα έχουν να κάνουν με τους φίλους σου, γιατί αν υπάρχει μία γυναίκα στον πλανήτη που θα άφηνε τον σύντροφό της να πάει διακοπές με τους φίλους του, τότε σίγουρα ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν ή πολύ απλά παίζουμε σε μία ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Τα καλοκαίρια μας έχουν συνδεθεί με το απόλυτο γλέντι και την ελευθερία κινήσεων. Οι αδέσμευτοι ξέρουν πολύ καλά για ποιό πράγμα μιλάμε. Κανείς τους δεν χρειάζεται να “δώσει λογαριασμό” σε κανέναν για το πού βρίσκεται και τί ώρα θα γυρίσει σπίτι, ενώ η γκρίνια μίας συντρόφου, είναι κάτι το άγνωστο για εκείνους…

Κάτι όμως είπαμε και για ελευθερία κινήσεων. Ναι, το καλοκαίρι συνδυάζεται πάντα με τα λιγότερα ρούχα. Μία βερμούδα για εκείνους που έχουν ένα καλοσχηματισμένο σώμα ή το μαγιό τους είναι αρκετά, ενώ για τους λιγότερο γυμνασμένους, ένα αμάνικο t shirt με ένα σορτσάκι είναι απαραίτητα.

Και όταν τα ρούχα είναι ελάχιστα, η διάθεση για φλερτ ανεβαίνει. Ποιός δεσμευμένος φλερτάρει; Κανείς θα μου απαντήσετε και θα έχει δίκιο. Αξίζει να σημειωθεί πως το φλερτ με την κοπέλα στο απέναντι τραπέζι ή με την barwoman από το beach bar που δεν θέλετε να φύγετε ποτέ, δεν είναι απαραίτητο και να καταλήξει κάπου. Γιατί το καλοκαίρι, εκείνοι που δεν έχουν σχέση, όταν θυμούνται τα καλύτερα hangover τους, σημαίνει ότι κάτι κάνουν σωστά…

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …