Πέμπτη , 25/04/2024

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Έμης Λιβανίου που θα συζητηθεί …

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει αποφασίσει συνειδητά να απέχει από την τηλεόραση, συνεχίζει όμως να δημοσιογραφεί και με μεγάλη επιτυχία αλλά και ευαισθησία, καθώς εκτός από την συνεργασία της με το HuffPost Greece, είναι εκδότρια του πετυχημένου πολυτελούς λευκώματος η Δύναμη της Προσφοράς, προβάλλοντας όλα τα φιλανθρωπικά ιδρύματα της χώρας μας και ανθρώπους που προσφέρουν με ανιδιοτέλεια, πάθος και μεράκι για όσους το έχουν ανάγκη.

Τώρα λοιπόν η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφασίζει να πρωτοπορήσει για ακόμη μια φορά, δημιουργώντας το πρώτο ενημερωτικό – ειδησεογραφικό site, για τα νέα της προσφοράς και της φιλανθρωπίας!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα λειτουργήσει ενημερωτικό site, όπου εκεί ο αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να διαβάσει για όλες τις φιλανθρωπίες και τους ανθρώπους που προσφέρουν στην χώρα μας.

Ακόμη το site “Η Δύναμη της Προσφοράς” θα έχει και διαδραστικό χαρακτήρα καθώς εθελοντές θα μπορούν να βοηθούν όπου υπάρχει ανάγκη μέσα από το σαιτ της Έμης.

Φαίνεται πως στην χώρα μας και στον χώρο μας των ΜΜΕ, όσο σκληρές και εαν είναι οι εποχές και απάνθρωπες, υπάρχουν άνθρωποι, όπως την Έμη Λιβανίου που τολμούν να ρισκάρουν και να δώσουν ένα “χέρι βοηθείας” στις ευπαθείς ομάδες.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …