Πέμπτη , 28/03/2024

Αυτό είναι το πιο κιτς τρέιλερ της χρονιάς με το χλιδάτο αυτοκίνητο και το 666! «Γλέντι» στο twitter με το νέο trailer του Μένιου Φουρθιώτη! (VIDEO)

Την αντίδραση πολλών τηλεθεατών και άφθονο γέλιο έχει προκαλέσει το νέο trailer της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη για το Open TV. Στο νέο trailer που έκανε την εμφάνισή του μόλις χθες, βλέπουμε τον παρουσιαστή να κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας, με ένα πανάκριβο sport αμάξι και να καταφθάνει στα γραφεία του που τον περιμένουν φωτογράφοι.

Πολλοί είναι εκείνοι που αμέσως έτρεξαν να σημειώσουν πως σε περίοδο κρίσης, δεν είναι σωστό να προκαλεί ένα νέο κανάλι με τα trailer του και ειδικά, το trailer μίας εκπομπής, που πολλές φορές έχει μιλήσει για την οικονομική κρίση ή τις δυσκολίες των πολιτών με σκοπό φυσικά την προώθηση ενός δώρου ή μίας σόμπας.

Όπως είναι φυσικό, το twitter πήρε φωτιά από τα σχόλια κατά της χλιδής που θέλει να παρουσιάσει η συγκεκριμένη εκπομπή, σε περίοδο κρίσης, ενώ πολλοί θέλησαν να αστειευτούν και με το 666 στην πινακίδα του αυτοκινήτου.

Την στιγμή μάλιστα που το κανάλι Open (υποτίθεται) ότι κάνει στροφή στην ποιότητα καταφέρνει να προσφέρει στους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» το πιο κιτς τρέιλερ της χρονιάς!

(Και όσο δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με την εκπομπή Αποκαλυπτικά, αλλά οι στιγμές που μας προσφέρει είναι άπειρου κάλλους!)

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …