Παρασκευή , 29/03/2024

Γάμος και γεννητούρια για την Star Ηellas Μαρία Ψηλού – Ο επιχειρηματίας που της “κέρδισε” την καρδιά

Ψηλός συνάντησε Ψηλού και ετοιμάζονται «να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα», που λένε!

Happy end θα έχει, όπως μαθαίνουμε, το love story της Σταρ Ελλάς 2017 Μαρίας Ψηλού με τον επιχειρηματία αγαπημένο της, που, όλως τυχαίως, έχει το… ίδιο επίθετο με εκείνη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο Κωνσταντίνος Ψηλός έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του και εκείνη αποδέχτηκε με χαρά να τον παντρευτεί, έπειτα από μόλις οκτώ μήνες γνωριμίας. Τα ευχάριστα νέα, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ.

Οι δύο ερωτευμένοι νέοι περιμένουν με ανυπομονησία και το πρώτο τους παιδί, γεγονός που πρόκειται να επισφραγίσει την ευτυχία τους. Όπως μάθαμε από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, η 22χρονη καλλονή βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και κυοφορεί κοριτσάκι. Η χαρά της ίδιας και του καλού της, λοιπόν, είναι διπλή, και, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον πολιτικό γάμο τους, που θα γίνει πριν από τα γεννητούρια.

Το μεγάλο γλέντι για την επίσημη ένωσή τους, πάντως, αναμένεται να λάβει χώρα στην Αθήνα το καλοκαίρι, όταν ο Ψηλός και η Ψηλού θα τελέσουν τον θρησκευτικό γάμο τους, έχοντας,προηγουμένως, αποκτήσει τον καρπό του έρωτά τους. Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο σχεδιάζει να φορέσει εκείνη την ημέρα τρία νυφικά, ένα στην εκκλησία, ένα στο γλέντι και ένα στο after party, γιορτάζοντας, έτσι, στο φουλ τον έρωτά της με τον επιχειρηματία και επενδυτή.

Και, σαν να μην έφταναν οι γάμοι και τα γεννητούρια, το ζευγάρι ετοιμάζεται να μετακομίσει μόνιμα στο Ντουμπάι, καθώς ο Κωνσταντίνος επεκτείνεται επαγγελματικά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Μη νομίζετε, όμως, ότι η Μαρία θα αφήσει την καριέρα της. Απεναντίας, σκέφτεται να τη συνδυάσει με την οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μόλις γεννήσει, θα γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας της εταιρίας του άνδρα της, ενώ σκέφτεται να ανοίξει έναν δικό της οίκο μόδας με έδρα το Ντουμπάι, όπου θα σχεδιάζει τα δικά της ρούχα υψηλής ραπτικής!

Πηγή: Εφημερίδα Espresso, Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …