Σάββατο , 27/04/2024

Γιάννης Διακονικόλας: Σε ιταλική τηλεοπτική σειρά – Δείτε πως άλλαξε το πρόσωπό του!

Processed with MOLDIV
Στην Ιταλία για τις ανάγκες τηλεοπτικής σειράς βρίσκεται εδώ και ένα μήνα ο Γιάννης Διακονικόλας. Ο νεαρός ηθοποιός ο οποίος αυτόν τον καιρό συμμετέχει ενεργά σε καστ ιταλικής παραγωγής στη γειτονική χώρα, φροντίζει όπως έκανε πάντα να ενημερώνει καθημερινά το κοινό του μέσω των social media για τα επαγγελματικά του βήματα και όχι μόνο, αφού άλλωστε έχει αναπτύξει πολύ καλή σχέση μαζί τους και αυτό είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.
Τον τελευταίο καιρό ο ταλαντούχος Ροδίτης βρέθηκε στο Ρίμινι, Μιλάνο, Μπολτζάνο και τώρα βρίσκεται στην πρωτεύουσα τη Ρώμη για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Πριν από τέσσερις μήνες είχε ειπωθεί και γραφτεί ό,τι θα βρίσκεται αυτό το χειμώνα λίγο πριν εκπνεύσει το 2021 σε τηλεοπτική σειρά παραγωγής της εταιρείας Palomar και τώρα επιβεβαιώθηκε.
Το “Label News” κατάφερε να επικοινωνήσει με το διαφημιστικό τμήμα της εταιρείας παραγωγής και εξασφάλισε κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς στην οποία συμμετέχει ο Γιάννης Διακονικόλας.
Πρόκειται για ένα αστυνομικό δράμα στο οποίο θα βρίσκεται για κάποια επεισόδια και ο δωδεκανήσιος ηθοποιός. Το όνομα της σειράς δεν μας το αποκάλυψαν. Αυτό που μας έκανε φυσικά εντύπωση είναι αλλαγή στο πρόσωπό του. Είχαμε συνηθίσει το νεαρό καλλιτέχνη ξυρισμένο, περιποιημένο και με πρόσωπο παιδικό, αλλά μόνο αυτό δεν είδαμε. Όπως θα δείτε και μόνοι σας ο Γιάννης Διακονικόλας τώρα είναι με γένια στο πρόσωπο, με πιο ατημέλητο στυλ και με πιο αρρενωπό look που τον κάνει κάπως “άγριο”. Οι πληροφορίες μας λένε ό,τι υποδύεται έναν αλλοδαπό γκάνγκστερ με το ψευδώνυμο “Cenzino” μέλος μιας σπείρας που επιδίδονται σε εγκληματικές πράξεις.
Αυτά ήταν όλα κι όλα που μπορέσαμε να μάθουμε. Τα υπόλοιπα αναμένουμε να τα δούμε στη ιταλική μικρή οθόνη. Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στον δικό μας Γιάννη!

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …