Τετάρτη , 24/04/2024

Γιάννης Διακονικόλας: Σε κινηματογραφική ταινία μετά το τέλος των θεατρικών παραστάσεων

Πριν λίγες μέρες η θεατρική παράσταση «Άγιος Φονιάς» στο θέατρο Χωρος Τέχνης Ασωμάτων έριξε αυλαία μετά από 4 μήνες επιτυχημένης πορείας. Ο Γιάννης Διακονικόλας, που κρατούσε έναν απ’ τους βασικούς ρόλους της παράστασης, ευχαρίστησε μέσω των social τον κόσμο όλο που στήριξε το θεατρικό έργο.

Ο νεαρός ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός είναι γνωστό τοις πάσι ο,τι εκτός των άλλων είναι και αρκετά ενεργός στα social media και έχει αναπτύξει άψογες σχέσεις με τους ακόλουθους τους, με τους οποίους μοιράζεται καθημερινά στιγμές τόσο απ’ τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες όσο κι από προσωπικές του στιγμές.

Χθες, ο Γιάννης Διακονικόλας με τρεις αναρτήσεις στα story του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, “έδωσε” στο κοινό το επόμενο του επαγγελματικό βήμα. Ούτε λίγο ούτε πολύ μας έδωσε να καταλάβουμε ό,τι ξεκινάει γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας ελληνοσύριας παραγωγής. Απ’ τα λίγα που μπορέσαμε να μάθουμε είναι πως πρόκειται για ταινία αγγλόφωνη με τίτλο ”Void”, τον concept της αναμένεται να είναι Δράμα-Θρίλερ, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Ayman Al Aboudπου υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Mahmoud Al Shahabi.

Εκτός απ’ τον Ροδίτη καλλιτέχνη, στην ταινία που ετοιμάζεται θα συμμετέχει και η γνώριμη για αυτόν απ’ τον “Άγιο Φονιά” Σοφία Σαμαράαφού υποδυόταν το πνεύμα της δολοφονιμένης θείας του Γιάννη Διακονικόλα (θεατρικού Πέτρου) στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση. Μάλιστα ο ταλαντούχος νέος σε μια απ’ τις φωτό-αναρτήσεις τους έγραψε χαριτολογώντας στα αγγλικά “Sofiaaaaa, after all I can’t escape from you” δηλαδή «τελικά δεν ξεφεύγω από εσένα». Πράγμα που σημαίνει ξεκάθαρα πως μετά το θέατρο θα τους δούμε μαζί και στο σινεμά στο “Void”!


Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …